Ren SAAB

Att få min första artikel på Saabblog.net visade sig vara en trivial uppgift. Brist på inspiration, tekniska problem eller andra "normala" orsaker, men verkligen på grund av den mycket höga standarden som jag tror på den här webbplatsen.

När Tom kontaktade mig skulle jag vara intresserad av att bidra till webbplatsen. Jag har läst bloggen ganska länge redan och varit konsekvent imponerad av den stora variationen i ämnen, artiklarnas djup, de balanserade synpunkter som författarna uttryckte och det mesta av passion för SAAB-märket. Att bli uppmanad att bidra känns som en riktig utmaning att leva upp till en mycket hög standard.

"Ren SAAB" © 2014 saabblog.net
“Ren SAAB” © 2014 saabblog.net

Min kärlek till detta unika varumärke gjordes när jag var ungefär 10 år gammal. Min bästa väns far ägde en SAAB-återförsäljare i en helt ny akaciegrön 99 Turbo är djupt graverad i mitt minne. Känslan av stor acceleration blandas med beundran av den särpräglade designen och de olika tekniska innovationerna som slog mig, lever fortfarande ständigt idag (faktiskt skulle jag argumentera har vuxit längre över åren!).

Den första SAAB som jag hade råd att köra mig tillbaka 1999 var en scabee green 9-3OG, kort följt av en 9000 CSE, flera 9-5OG SportCombi's och en 9-3NG SportSedan. Min nuvarande uppfart är endast SAAB ... Jag kommer att dela mer information om mina olika ädelstenar i tid, men vad jag redan kan avslöja är att en 9-5NG SportCombi med VIN nummer 17 är bland dem ...

Min 9-5NG SportCombi "# 17" © 2014 saabblog.net
My 9-5NG SportCombi “# 17” © 2014 saabblog.net

Vad du kan förvänta?
Saabblog.net är först och främst "Pure SAAB" (som Tom påstod i sin senaste tid Artikeln på bloggens riktning). Vi är alltid öppna för feedback och nya idéer.

Så betyder det att hela webbplatsen nu är tillgänglig på engelska? Förmodligen inte. Även om vissa innehåll kan också vara tillgängliga på engelska, översättningarna 1: 1.

Dagliga uppdateringar?
En liknande takt till Tom, jag har ett mycket krävande dagjobb samt förväntar mig uppdateringar på bästa möjliga sätt.
Vad är hjälp men tips, bilder, videor etc., så skicka dem på min väg och / eller skicka kommentarer till den här artikeln!

Michèl (michel@saabblog.net)

14 tankar om “Ren SAAB"

 • blank

  Hej Michel,
  Välkommen och vi ser fram emot att höra mer från dig.
  Detta är en unik kombination; Tyska och engelska bidrag; perfekt och mycket intressant.

 • blank

  Hej Michèl,

  det är väldigt bra att få dig ombord! Saab registrerad i Sverige?

  Välkommen och vänliga hälsningar
  Martin

   • blank

    Tack för länken. Jag hörde om ditt äventyr, men jag visste inte alla detaljer. Grattis till det glada slutet!

 • blank

  För mig verkar det mer och mer att du bara är en del av "Saab-gemenskapen" när du kör en NG9-5. Jag tror att jag måste ompröva min närvaro här.

  • blank

   Jag håller inte med. Av de mer än 2000 bidrag som har dykt upp på den här bloggen genom åren har bara en mycket liten andel handlat om 9-5NG. Jag tror att vi borde vara glada och stolta över de många olika modeller som har lämnat SAAB-fabrikerna och / eller dykt upp på ritborden sedan mitten av föregående århundrade, och som nämnts: vi är öppna för innehållsförslag och tips, så Vänligen meddela oss!

 • blank

  Hej Michel

  Tack för ditt framtida arbete för Saab-bloggen. Jag älskar att läsa nyheter varje dag. Det ingår i mitt dagliga arbete.

  Och jag tror att det kan vara mycket intressant att du är direkt i sverige, SAAB.

  Ha kul och om du eller Tom behöver en berättelse om en virusinfekterad SAAB-drivrutin ... kontakta mig varje gång.

  • blank

   Tack, riktigt bra att höra! Som sagt letar vi alltid efter idéer och SAAB-relaterade berättelser så skicka oss!

 • blank

  Det kommer att bli intressant att läsa om SAAB från dess ”hemlandssyn”.
  Välkommen!

 • blank

  Välkommen Michel
  Tack för din artikel. Jag avundas dig för din fantastiska bil! Kan inte vänta med att få riktigt mer om det.

Kommentarer är stängda.