höst exit

Under mottoet "från historisk barock till historisk i luften ..." inbjuder våra vänner i Sachsen dig till deras Saab-höstresa i helgen.

Saab avsluta © 2014 saabblog.net
Saab avsluta © 2014 saabblog.net

Starten på Saabs hösttur äger rum i Moritzburg vid slottet framför en fantastisk, klassisk bakgrund. Därifrån går det tillsammans via Bärwalde - Freitelsdorf - Großthiemig i riktning mot Hirschfeld till Heideberg-tornet nära Val Gardena.

Efter en vistelse på 45-60 minuter börjar resan till Großenhain till flygfältet. Där har "Flying Museum" öppnat för oss. Det finns möjlighet att besöka den historiska flottan av gamla flygplan; En sightseeingflygning med dubbeldäckare är också möjlig på begäran.

Registrering för biplanflygningar vänligen onsdag kväll
skicka via e-post till: a.rieger@mac.com

Saab-bilar och deras fordon av alla års konstruktion som vill tillbringa en trevlig Saab-dag med oss ​​är välkomna. Programmet är tillgängligt här som Download.

7 tankar om “höst exit"

 • blank

  Som jag sa tyckte jag om mötet !!! Jag var där för första gången och vill gärna delta i ytterligare möten. Ögonblickligen handlade det om att kunna känna delade passioner och hörseltips och erfarenheter från andra. Den gemensamma ritten med 19-bilarna till Großenhain, min fru och jag trivdes verkligen. Tack till arrangörerna !!!

 • blank

  Obehaglig kommentar Steven,
  summerar redan en förolämpning mot arrangörerna och Saabfahrer äldre modeller. Jag var 2013 i Meissen, var stor.
  Jag beklagade att jag inte kunde delta i går

 • blank

  Hej Steven, jag gillade det !!!

 • blank

  Vänta på rapporten

 • blank

  En bra idé !! Jag försöker vara där också.

 • blank

  Åh ... trevligt foto! Om jag kan göra det kommer jag definitivt att vara där.

  • blank

   Man Heiko, varför var du inte där? Har väntat på dig och ditt vapen! Utgången hade åtminstone varit trevlig ... Det fanns bara gamla vapen i början ...

Kommentarer är stängda.