Saab 9-5 NG ex Victor Muller

Ämnet Saab 9-5 NG släpper inte och kommer att följa med oss ​​för de närmaste dagarna. Eftersom den sista stora Saab också är i läsarna mer och mer ett problem, på måndag mer om det.

Saab 9-5 NG, ex Victor Muller
Saab 9-5 NG, ex Victor Muller

Om du vill sätta en Saab med en speciell historia i ditt eget garage, har du nu möjlighet. Saab 9-5 NG, som ägs av tidigare Saabs VD Victor Muller, är eller var till salu i Sverige. eftersom eventuellt är han redan i nya händer, men det är inte säkert, Saab har annonserats på Blocket.se för cirka 29.000,00 XNUMX € sedan fredagen. Inte för mycket, med tanke på att liknande fordon utan detta speciella tidigare ägande ändrar händer till liknande priser.

9-5 är fullt utrustad med full hjortens prestationsprogram, från prestandaförbättring till inredning. Med Saab VIN 00042 är 2010 Aero en mycket tidig modell. För Victor Muller var 9-5 säkert det dyraste fordonet på sin Vita. Förutom att man ännu inte har haft problem med de svenska myndigheterna kvarstod det här intet i botten.

Ex Victor Muller Saab 9-5, nu i tredje hand, ligger i Malmöregionen på en Återförsäljare på erbjudandet. Victor Muller fans och Saab-samlare som uppskattar en speciell Saab-historia borde hämta telefonen. Intresset för 9-5, om det fortfarande är tillgängligt, borde vara bra.

16 tankar om “Saab 9-5 NG ex Victor Muller"

 • blank

  En annan ex Victor Muller bil av typen 9-5 NG är enligt min kunskap i Tjeckien. Han auktionerades på en kvd-auktion.

 • blank

  Var det inte någonsin en mörkblå som VM-vagn som erbjuds?

  • blank

   Nej, VM hade alltid officiellt ovannämnda 9-5II. Men JAJ hade den trevligare 9-5II för mig, i mörkblå. Kanske menar du det.

   • blank

    EDIT: Jag tror du har rätt, i Mallorca VM hade fortfarande en svart 9-5NG

 • blank

  Vem köper samma får 2 gånger SAAB historia. När bilen själv (vilken är en dröm) och en gång tidigare ägare.

  • blank

   Det säljs, gick mycket snabbt på fredagen. Vem kommer först ...

   • blank

    Jag gillar att tro att han inte var en långsam säljare. Men så snabbt ..... respekt. Skulle gärna ha tagit det också, men mitt bankkonto accepterar det inte. Tyvärr finns det andra saker som förbrukar mycket pengar förutom bilar.
    Men för att vi är aktuella just nu kanske Nevs skulle kunna ta med en Victor Muller Edition.

 • blank

  Du bör byta namn på bloggen i Saab Blog 9-5 N G. Det blir långsamt skämsamt med förhärligandet av den stora Insignia.

  HELA SAAB-GEMENSKAPEN REPRESENTERAS INTE HÄR:

  • blank

   Ganska intolerant. Kanske gillar du SU, nu bättre än BU för det bayerska varumärket Übergleaufen. Vad är denna Insiginia chatter? sad

  • blank

   Synd, om du tror det. I september hade vi omfattande Turbo X, Saab 9 4x, Saab 9 3 EV och Saab 9 5 OG och NG. På Youngtimer-bloggen en Saab 9-3 Viggen och Saab 99 Turbo körrapport, även Saab 99 rallye. Det är allt.

  • blank

   Skämsamt här och nu förekommande Opels ord!

   Jag är alltid glad när 9-5NG glider förbi grannskapet och jag har inte känslan av att ta hand om en Opel ...
   Det är bra att specialfordon rapporteras här. En stor 9000 CC "räddades" i augusti.

   Jag tycker att olika modeller på båda bloggsidorna är bra och vem det inte räcker för, Tom kan säkert alltid skicka ett bidrag. Jag undrar hur Tom får dessa otroligt många inlägg tillsammans.

  • blank

   SAAB gemenskap? Är vi här i en sekt?

   Den som inte känner att de är representerade kan med glädje bidra med sin egen artikel istället för dum poking fun.

   • blank

    Några fler ord för att avsluta ämnet: Varje läsare är välkommen om de vill bidra med berättelser och rapporter om Saabs ämne, bara det som håller bloggen vid liv. 9-5 NG är för närvarande lite i fokus, som 9-4x är det den senaste Saab-modellen, vilket gör den så intressant. Just nu kommer de sista hyresavkastningarna på marknaden, det är den bästa tiden att köpa en 9-5 och flytta en modern Saab i vardagen de närmaste åren. Om du vill.
    Å andra sidan är jag / vi uppmärksamma på balanserad rapportering. Bloggteamet arbetar för att få en nästan glömd Saab-serie ur mörkret och att föra den mer in i rampljuset. Det är tid och arbete involverat, men vi gör vad vi kan ... 😉

 • blank

  Jag fick boken i slutet av Saab, som nyligen presenterades här på Blig. Även om bara en liten del av det som skrivits är det sant, har Victor Muller återvänt med fulla väskor av sitt Saab-äventyr

  • blank

   Jag ser det på samma sätt. Vic är en bilkille och kan inte jämföras med Berggruen och liknande. Men jag vet inte om något som skulle motivera en extra avgift för bilen bara för att VM körde den kort. Jag antar att han i princip föredrog att köra sin A8 ...

Kommentarer är stängda.