Pastewka & Saab 900 på väg

Bastian Pastewka kan ses med sin nya säsong på SAT.5 sedan 1 september. Jag gillar Pastewka, inte bara för att han var upprepade gånger i Saab 900 i föregående avsnitt! Jag gillar precis hur det glider från katastrof till katastrof ...

Pastewka, den nya säsongen. Tillbaka på Saab! © Bildredaktion, Brainpool TV GmbH
Pastewka, den nya säsongen. Tillbaka på Saab!
© Bildredaktion, Brainpool TV GmbH

Min fråga till produktionsteamet i början av säsongen var om Pastewka skulle fortsätta att hålla fast vid den röda Saab. Svaret kom genast, och ja, han kommer att ses i olika avsnitt i Saab.

En anledning att slå på, och inte bara!

För vad Bastian Pastewka har att säga om de nya avsnitten låter som mycket kul och underhållning: ”Denna" Pastewka "-säsong har blivit vår galnaste: Hela 'Pastewka'-ensemblen är tillbaka, plus många överraskningsgäster. Jag ses nakna oftare än i de tidigare avsnitten, eftersom antalet kakor för bildäck som jag HAR ätit framför kameran har ökat märkbart. Annars: Michael Kessler sätter in mig, Anke Engelke visar mig och Annette Frier skrattar åt mig. Endast Hugo Egon Balder kommer inte att överleva vår sjunde säsong.

Du ser: Det kommer att vara väldigt, väldigt konstigt! ” Förutom Bastian Pastewka och Sonsee Neu är de nya avsnitten tillbaka: Matthias Matschke som bror Hagen, Cristina do Rego som systerdotter Kim, Bettina Lamprecht som permanent motståndare Svenja Bruck, Sabine Vitua som överväldigad agent Regine och Dietrich Hollinderbäumer som far Volker - och förutom Anke Engelke, Annette Frier, Michael Kessler och Hugo Egon Balder som överraskning gäster också Ralf Richter, Johann König och Guido Cantz.

Pastewka, 7. Säsong, på DVD.
Pastewka, 7. Säsong, på DVD.

Och så fortsätter det med “Pastewka”: Annes föräldrar gifter sig igen. De kunde bara inte tåla det utan varandra. Bastian och Anne har dock faktiskt avbrutit sitt planerade bröllop. Även om Anne inte medger det för Bastian, verkar hon lite besviken. Men avbokningen var också en impuls för henne att uppfylla sin största dröm nu: hon vill äntligen avsluta sina medicinska studier. Från och med nu möts hennes studiegrupp i hennes lägenhet - ett oacceptabelt skick för Bastian, eftersom en snygg medstudent tydligen har ett öga på Anne. Just nu måste Bastian hylla den legendariska serien "Sketchup" med Anke Engelke för 30-årsjubileet och är sällan hemma. Bastian ser bara en väg ut - han måste fortfarande gifta sig med Anne. Och så snabbt som möjligt ...

Bastian Pastewka är, förhoppningsvis ofta i Saab på vägen, till 3. Oktober på fredag ​​mot 22.25 i dubbla episoder på SAT.1.

Med början av säsongen har de nya DVD-skivorna släppts, tillgängliga hos den vanliga leverantören: Pastewka - Säsong 7 [3 DVD-skivor]

Text: tom@saabblog.net / pressmeddelande

2 tankar om “Pastewka & Saab 900 på väg"

  • blank

    900 är faktiskt varje episod att se. Det pekar också på bilens konkurs och hållbarhet 😀

  • blank

    Bastian driver även flera Saabs privata privata

Kommentarer är stängda.