Pastewka & Saab 900 på väg

Bastian Pastewka kan ses med sin nya säsong på SAT.5 sedan 1 september. Jag gillar Pastewka, inte bara för att han var upprepade gånger i Saab 900 i föregående avsnitt! Jag gillar precis hur det glider från katastrof till katastrof ...

Pastewka, den nya säsongen. Tillbaka på Saab! © Bildredaktion, Brainpool TV GmbH
Pastewka, den nya säsongen. Tillbaka på Saab!
© Bildredaktion, Brainpool TV GmbH

Min fråga till produktionsteamet i början av säsongen var om Pastewka skulle fortsätta att hålla fast vid den röda Saab. Svaret kom genast, och ja, han kommer att ses i olika avsnitt i Saab.

En anledning att slå på, och inte bara!

För vad Bastian Pastewka har att säga om de nya avsnitten låter som mycket roligt och underhållning: ”Den här” Pastewka ”-säsongen har blivit vår galnaste: Hela” Pastewka ”-ensemblen är där igen, plus många överraskningsgäster. Jag kan ses naken oftare än i de tidigare avsnitten, eftersom antalet bildäckskakor jag MÅSTE äta framför kameran har ökat märkbart. Annars: Michael Kessler sätter in mig, Anke Engelke rapporterar mig och Annette Frier skrattar åt mig. Bara Hugo Egon Balder kommer tyvärr inte att överleva vår sjunde säsong.

Du ser: Det kommer att bli väldigt, väldigt roligt! ”Förutom Bastian Pastewka och Sonsee Neu inkluderar de nya avsnitten: Matthias Matschke som bror Hagen, Cristina do Rego som systerdotter Kim, Bettina Lamprecht som permanent motståndare Svenja Bruck, Sabine Vitua lika överväldigade Agent Regine och Dietrich Hollinderbäumer som pappa Volker - och bredvid Anke Engelke, Annette Frier, Michael Kessler och Hugo Egon Balder som överraskningsgäster också Ralf Richter, Johann König och Guido Cantz.

Pastewka, 7. Säsong, på DVD.
Pastewka, 7. Säsong, på DVD.

Och så går det med ”Pastewka”: Annes föräldrar gifter sig igen. De orkade helt enkelt inte utan varandra. Bastian och Anne å andra sidan avbröt faktiskt sitt planerade bröllop. Även om Anne inte erkänner det framför Bastian, verkar hon lite besviken över det. Men avvisningen var också en impuls för henne att uppfylla sin största dröm: hon vill äntligen avsluta sina medicinska studier. Från och med nu kommer hennes studiegrupp att träffas i hennes lägenhet - en ohållbar situation för Bastian, eftersom en snygg medstudent tydligen har haft ett öga på Anne. Nu måste Bastian alltid göra en hyllning till den legendariska serien "Sketchup" för 30 -årsjubileet med Anke Engelke och är sällan hemma. Bastian ser bara en väg ut - han måste fortfarande gifta sig med Anne. Och så snabbt som möjligt ...

Bastian Pastewka är, förhoppningsvis ofta i Saab på vägen, till 3. Oktober på fredag ​​mot 22.25 i dubbla episoder på SAT.1.

Med början av säsongen har de nya DVD-skivorna släppts, tillgängliga hos den vanliga leverantören: Pastewka - Säsong 7 [3 DVD-skivor]

Text: tom@saabblog.net / pressmeddelande

2 tankar om “Pastewka & Saab 900 på väg"

  • blank

    900 är faktiskt varje episod att se. Det pekar också på bilens konkurs och hållbarhet 😀

  • blank

    Bastian driver även flera Saabs privata privata

Kommentarer är stängda.