Saab Turbo X på Jutland

Det finns läsare på bloggen som letat efter en Turbo X under en tid och de misslyckas eftersom någon alltid verkar vara snabbare och köper Turbo X under näsan.

Turbo X sport sedan på Jutland. © 2014 Goetz Welge
Turbo X sport sedan på Jutland. © 2014 Goetz Welge

Och det finns också återförsäljare som letar efter en Turbo X eftersom det skulle sälja bra. Extreme Saabs, eller bara speciella fordon från Trollhättan, i specialutrustning och färg eller från begränsade serier sökes.

Tyvärr är det i fråga om saker, det finns för få av dem på marknaden. Turbo X 2.000-bitarna som byggdes i Tyskland skulle resa runt 90. Fler och fler av dem anländer till samhället, en hel dussin Turbo X-piloter läser på bloggen.

Turbo X sport sedan på Jutland. © 2014 Goetz Welge
Turbo X sport sedan på Jutland. © 2014 Goetz Welge

Götz har varit med honom sedan april Saab Turbo X sedan på vägen som han har köpt från en samling. Under tiden har V6 Turbo ersatt sin 9-3 Aero som daglig Saab. Ljud, hantering och prestanda inspirerar honom varje dag, och uppmärksamhetsfaktorn är ovanligt hög.

Bilderna på hans högpresterande Saab kommer från Jylland. Turbo X i dynlandskapet, som på något sätt passar. Men han är inte den enda läsaren som har haft kul som Turbo X-pilot under en tid. En annan ny post måste rapporteras. Bilder kommer de närmaste dagarna. Är det dags för ett litet, inofficiellt Turbo X-möte? Kanske vi borde tänka på det ...

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab Turbo X på Jutland"

  • blank

    Moin Tom, Turbo X Möt omedelbart, men inte på vintern, det finns min Mr.X !!!!
    Så jag är där !!!

  • blank

    Grattis till HH! Ser (naturligtvis kl) bra, TX! Och detta framför denna underbara bakgrund i norr. Perfect. Påminner mig om vår underbara soliga semester strax före Skagen 2014.
    Tack.

Kommentarer är stängda.