Saab sommaråtgärder

För Saab-förare i Tyskland, Österrike och Schweiz finns det sommaraktiviteter i respektive filialer av Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB. Tyskland och Österrike är omhändertagna tillsammans från Eschborn, för båda länderna driver enhetliga åtgärder.

3 års garanti på alla Saab delar av Orio Deutschland GmbH
3 års garanti på alla Saab delar av Orio Deutschland GmbH

När våra fordon blir äldre och äldre ligger fokus på konceptet om snabb reparation. I händelse av motorfel kan ersättningsmotorn eller reparationen av defekta komponenter lätt överstiga tidsvärdet. Detta problem har erkänts i Eschborn och erbjuder nya Saab-motorer på speciella villkor.

Förutom enheter för den nuvarande Saab 9-3-generationen och Saab 9-5 OG, finns maskiner för Saab 9000 och Saab 900 II också tillgängliga. Priserna sänktes delvis med över 50% och tillhandahöll - som alla original Saab reservdelar från Nyköping - en 3-års garanti. Vilket är ett viktigt argument, särskilt för nyare fordon och äldre Saabs i god vård. Byte av motor kan därför vara billigare än en översyn.

Kampanjen är initialt giltig till 31.12.14 december XNUMX, ett urval av motorer och information om ytterligare kampanjer, en stötdämpare och vårkampanj körs parallellt, finns på Orio AB: s nationella webbplats.

Sommarpriser för Saabfälgar i Schweiz.
Sommarpriser för Saabfälgar i Schweiz.

Medan Saab-motorer erbjuds på särskilda villkor i Tyskland och Österrike, pågår en annan kampanj i Schweiz. Schweiziska Saab-förare som flyttar en Saab 9-3 kan köpa original Saab-fälgar i dimensioner 30.09.14 ″ och 17 ″ till 18 till reducerade priser.

Villkoren och leveranskällorna kan hittas som alltid på Schweiziska Saab-webbplatsen.

Text: tom@saabblog.net