Saab sommaråtgärder

För Saab-förare i Tyskland, Österrike och Schweiz finns det sommaraktiviteter i respektive filialer av Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB. Tyskland och Österrike är omhändertagna tillsammans från Eschborn, för båda länderna driver enhetliga åtgärder.

3 års garanti på alla Saab delar av Orio Deutschland GmbH
3 års garanti på alla Saab delar av Orio Deutschland GmbH

När våra fordon blir äldre och äldre ligger fokus på konceptet om snabb reparation. I händelse av motorfel kan ersättningsmotorn eller reparationen av defekta komponenter lätt överstiga tidsvärdet. Detta problem har erkänts i Eschborn och erbjuder nya Saab-motorer på speciella villkor.

Förutom enheter för den nuvarande Saab 9-3-generationen och Saab 9-5 OG finns maskiner för Saab 9000 och Saab 900 II som erbjuds. Några av priserna har sänkts med mer än 50% och - liksom alla originala Saab reservdelar från Nyköping - de har en 3 års garanti. Vilket är ett viktigt argument, särskilt i nyare fordon och äldre Saab i gott skick. Bytet av motorn kan således vara billigare än omhändertagande under vissa omständigheter.

Kampanjen är initialt giltig till 31.12.14 december XNUMX, ett urval av motorer och information om ytterligare kampanjer, en stötdämpare och vårkampanj körs parallellt, finns på Orio AB: s nationella webbplats.

Sommarpriser för Saabfälgar i Schweiz.
Sommarpriser för Saabfälgar i Schweiz.

Medan Saab-motorer erbjuds på särskilda villkor i Tyskland och Österrike, pågår en annan kampanj i Schweiz. Schweiziska Saab-förare kan, om de flyttar en Saab 9-3, köpa original Saab-fälgar i måtten 30.09.14 ″ och 17 ″ till 18 till reducerade priser.

Villkoren och leveranskällorna kan hittas som alltid på Schweiziska Saab-webbplatsen.

Text: tom@saabblog.net