Saab Turbo X till salu

Gång på gång blir bloggen laget e-post från Saab förare som köpt en "ny" Saab och därför letar efter ett bra hem för äldre. Detta är Nomalfall. Vi brukar säga då vänligt men bestämt ifrån, eftersom bloggen är inte en försäljning portal.

Saab Turbo X År 2010 © 2014 Saab Zentrum Bamberg
Saab Turbo X År 2010 © 2014 Saab Zentrum Bamberg

Sällan, mycket sällan, och endast med speciella fordon bryter jag reglerna och frågar mig själv om en artikel är önskad. Till exempel, om en särskilt vacker, sällsynt modell är till salu. Eller en Saab som jag älskar. Eller allt tillsammans. Som med Saab Turbo X, byggd i 2010, som är till salu i Bamberg.

En Turbo X är sällsynt, endast 2.000-kopior byggdes över hela världen, en 2010 Saab 9-3 är också sällsynt. När jag skriver artikeln säljs hela 21-styckena på en välkänd portal. Vad som rekommenderas av Turbo X är dess skick, dess utrustning, dess tidigare ägare. Eftersom hjärtat slår under många år för Saab, den svarta turbo bara att gå eftersom en Saab 9-5 NG dras in i garaget.

Villkoret ligger väldigt nära den nya bilen, snabbstationen vagnen var mer än noggrant underhållen, tjänsten alltid i Saab centrum Bamberg utförs. På verkstaden av ägaren Ralf Muckelbauer, egenägare till en Turbo X, och en fläkt av de första högpresterande fyrhjulsdriften Saabs, var svensken i bästa händer.

Utrustningen är slutförd. Premium läder, taklucka, Bose ljudsystem, adaptiva strålkastare, 19 "fälgar. Allt är där! Dessutom ökar Hirsch-prestanda, vilket även omfattar en större, kraftfullare och starkt rekommenderad intercooler. Interiören har också blivit raffinerad med hjortskoleläder, vilket känns väldigt bra. Körsträckan är låg, endast en tidigare ägare, Turbo X är perfekt.

Ännu mer om Turbo X är under de närmaste dagarna på bloggen att läsa. Vi tillhandahåller en uppdatering till vårt fordon, och det verkar som ett omfattande köpråd för Saab Turbo X.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saab centrum bamberg

14 tankar också "Saab Turbo X till salu"

 • Är det din Tom?

  • Nej, min har automatisk och familjeförbud 😉.

   • Kan jag förstå Jag skulle inte ge det. Kan du säga något om priset?

 • Det kostar ca.25 tusen euro .Vi hade köpt det när konsumtionen inte skulle vara lika hög, men kåta kare ,, ape kåt ljud "för att hitta en 9-5 Ng är mycket Schönner som vår java brun turbo 4 med premium full läder beige.

 • Jag bryr mig inte om konsumtionen. Jag hade bara inte samma sak som X. Så jag var på semester nu och hade honom på 10L vid 140-genomsnittet. Vad mer vill du ha?

  • Moin Heiko, TX du får inte under 10 liter. Så runt 12-liter är realistiska med måttlig körstil.

   • Jag tror att strömbrytaren redan. Men då är det inte roligt längre. Bortsett från det, vem är orolig för konsumtion som han i alla fall inte är den rätta.

   • Då är vår TX förmodligen undantaget ^^ Flyttade den på ungefär 130 på motorvägen med 8,5.
    Det lägsta vi hade var 7,9 l men det var inte riktigt roligt längre 😉

 • Trevlig bil, ja har en, har bara inget köp, annars skulle jag ta honom !!! Jag fick min på 9,8Liter med Triboron !!! Hälsningar

 • Moin tillsammans.
  Bra bil !!!! Wow!
  (Tyvärr är inte en ny planerad för mig just nu och 9-3 har också en krets) ;-(

  @@ Matthias
  För närvarande testar jag "Triboron" med min "stora burro".
  Immobil urban och short-to-minimal trafik Jag känner mig minimal förbättring - men inte allvarlig.

  Den andra dagen körde jag ett lite längre avstånd (federal motorväg, stad) och såg 7 före kommatecken för första gången (men det behövde inte vara bindande).

  Snart kör jag ett längre avstånd (till kusten och tillbaka), som jag kör igen och igen i åratal. Eftersom jag i åratal har "jämförande värden" när det gäller konsumtion. Och jag är nyfiken om detta "grejer" leder till en "förbättring"!

 • Denna vackra Turbo X är först registrerad 2010, inte byggd 2010!

 • Ett TurboX-år 2010 är inte bara sällsynt, det existerar inte. Förmodligen som nämnts ovan menade den första registreringen.
  Det är inte ens Muckelbauer som kan tjäna upp en 2010 TurboX. "Penis" vård eller inte

 • Jag var för sent, kan fortfarande inte tro det;
  I detta avseende ser jag fram emot mer liknande artiklar :)!

Kommentarer är stängda.