Saab Turbo X till salu

Åter och igen får bloggteamet e-postmeddelanden från Saab-förare som har köpt en "ny" Saab och därför letar efter ett bra ställe att bo för de gamla. Det är det normala fallet. Vi brukar säga artigt, men definitivt inte, för bloggen är inte en försäljningsportal.

Saab Turbo X År 2010 © 2014 Saab Zentrum Bamberg
Saab Turbo X År 2010 © 2014 Saab Zentrum Bamberg

Sällan, mycket sällan, och endast med speciella fordon bryter jag reglerna och frågar mig själv om en artikel är önskad. Till exempel, om en särskilt vacker, sällsynt modell är till salu. Eller en Saab som jag älskar. Eller allt tillsammans. Som med Saab Turbo X, byggd i 2010, som är till salu i Bamberg.

En Turbo X är sällsynt, bara 2.000 exemplar byggdes över hela världen, en 2010 Saab 9-3 är lika sällsynt. När jag skriver artikeln är totalt 21 stycken till salu i en välkänd portal. Vad som gör Turbo X som presenteras här till en köprekommendation är dess skick, dess utrustning, dess tidigare ägare. Eftersom hjärtat har slagit för Saab i många år, behöver den svarta turboen bara gå för att en Saab 9-5 NG har flyttat in i garaget.

Villkoret ligger väldigt nära den nya bilen, snabbstationen vagnen var mer än noggrant underhållen, tjänsten alltid i Saab centrum Bamberg utförs. På verkstaden av ägaren Ralf Muckelbauer, egenägare till en Turbo X, och en fläkt av de första högpresterande fyrhjulsdriften Saabs, var svensken i bästa händer.

Utrustningen är överfullständig. Premium läder, taklucka, Bose-ljudsystem, adaptiva strålkastare, 19 ″ fälgar. Allt där! Dessutom ökar Hirsch-prestanda, som också inkluderar en större, kraftfullare och starkt rekommenderad intercooler. Interiören har också förfinats med Hirsch kolläder, vilket känns väldigt bra. Körsträckan är låg, bara en tidigare ägare, Turbo X är perfekt.

Det kommer att finnas mer att läsa om Turbo X på bloggen de närmaste dagarna. Vi levererar en uppdatering till vårt fordon och omfattande köpråd för Saab Turbo X kommer att visas.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saab centrum bamberg

 

14 tankar om “Saab Turbo X till salu"

 • blank

  Jag var för sent, kan fortfarande inte tro det;
  I detta avseende ser jag fram emot mer liknande artiklar :)!

 • blank

  Ett TurboX-år 2010 är inte bara sällsynt, det existerar inte. Förmodligen som nämnts ovan menade den första registreringen.
  Inte ens Muckelbauer kan framkalla en 2010 TurboX. “Noggrann” vård eller inte

 • blank

  Denna vackra Turbo X är först registrerad 2010, inte byggd 2010!

 • blank

  Så för långa sträckor gör det sig själv!

 • blank

  Moin tillsammans.
  Fantastisk bil !!!! Wow!
  (Tyvärr är en ny för närvarande inte planerad för mig och 9-3 har också en krets) ;-(

  @@ Matthias
  Jag testar just nu denna Triboron med min “ole load donkey”.
  I vardaglig stadstrafik och kort till minimal trafik menar jag att känna en minimal förbättring - men inte på allvar.

  Den andra dagen körde jag ett lite längre avstånd (federal motorväg, stad) och såg 7 före kommatecken för första gången (men det behövde inte vara bindande).

  Snart kör jag en längre rutt (till kusten och tillbaka) som jag har kört i flera år. I åratal har jag ”jämförande värden” när det gäller konsumtion. Och jag är nyfiken på om detta "grejer" kommer att leda till en "förbättring"!

 • blank

  Trevlig bil, ja har en, har bara inget köp, annars skulle jag ta honom !!! Jag fick min på 9,8Liter med Triboron !!! Hälsningar

 • blank

  Jag bryr mig inte om konsumtionen. Jag hade bara inte samma sak som X. Så jag var på semester nu och hade honom på 10L vid 140-genomsnittet. Vad mer vill du ha?

  • blank

   Moin Heiko, TX du får inte under 10 liter. Så runt 12-liter är realistiska med måttlig körstil.

   • blank

    Jag tror att strömbrytaren redan. Men då är det inte roligt längre. Bortsett från det, vem är orolig för konsumtion som han i alla fall inte är den rätta.

   • blank

    Då är vår TX förmodligen undantaget ^^ Flyttade den på ungefär 130 på motorvägen med 8,5.
    Det lägsta vi hade var 7,9 l men det var inte riktigt roligt längre 😉

 • blank

  Det kostar cirka 25 tusen euro. Vi skulle ha köpt den om konsumtionen inte var så hög, men cool kare, kåt ljud. ”Jag tycker att en 9-5 Ng är mycket trevligare än vår java-bruna turbo 4 med premium beige läder.

 • blank

  Är det din Tom?

  • blank

   Nej, min har automatisk och familjeförbud 😉.

   • blank

    Kan jag förstå Jag skulle inte ge det. Kan du säga något om priset?

Kommentarer är stängda.