Vi letar efter dig och din Saab!

Saab Service Club och Saab Inside, kundtidningen för Orio Germany GmbH, hade ringt ihop med saabblog.net till läsarkonkurrensen. Vad som behövdes var anekdoter om kultmärket från Trollhättan.

Saab Inside - Saab Magazine © 2014 saabblog.net
Saab Inside - Saab Magazine © 2014 saabblog.net

För det första har vi en begränsad upplaga av Michael Maurers 9-3x-konceptet I sikte, ytterligare Saabige priser för följande platser.

Vad landade i våra brevlådor överträffade förväntningarna långt. Saabs historier som ger insikt i Saabs djupa och långvariga band med deras varumärke. Saab är säkert igen, mer än bara ett fordon som ligger vid dörren. Saab är mestadels en fråga om hjärtat, vilket var märkbart i många inlagor.

Vad läser vi från inläggen? Många läsare är Saab-förare i andra generationen, så Saab-genen verkar vara ärftlig. En Saab är inte en Saab, eller en regel som än en gång är verklighet. Eftersom det ofta finns minst två Saabs i familjen, och uppåt verkar det inte finnas någon gräns för antalet fordon från Trollhättan.

Det var jätte svårt för juryn att bestämma de bästa bidragen. Vi har letat efter Xnumx vackra Saab-berättelser och kommer posta platserna 4 till 4 de närmaste dagarna här på bloggen.

Första platsen, inklusive sändning av priser, kommer att meddelas med utgåvan av nästa Saab Inside-tidning på hösten. Fram till dess håller vi namnet på vinnaren och vinnaren av utskrift av Michael Maurer under lås och nyckel. Det måste vara lite spänning!

Det kommande Saab Inside Magazine kommer endast att finnas tillgängligt för medlemmar i Saab Service Club. Registreringen är - som medlemskapet - gratis. Det enda kravet är en Saab, oavsett vilket år som är i besittning.

Text & Bilder: tom@saabblog.net