Saab visar flagga

Idag var rätt liv i förgrunden, Saab och bloggen var tvungna att vänta. Vad hände under tiden? I Trollhättan väntar facket på nyheter från NEVS, vi landar ett bildgalleri och Saab visar sin flagga.

Piloter ville ha 2014 - Saab Bildgalleri @ 2014 saabblog.net
Piloter sökte 2014 - Saab bildgalleri @ 2014 saabblog.net

Nyheter från Nevs?

I Trollhättan förväntar sig IF Metall färska besked om nuläget. Efter flera försök lyckades förbundet sätta upp en grupp på anläggningen. Ordförande i ”klubben” är Stefan Larsson som har sitt första möte idag (som också är det sista innan sommaruppehållet) med NEVS-ledningen och hoppas på en uppdatering om läget.

Han beskriver den grundläggande stämningen i fabriken och bland de anställda som positiva på hans webbplats. Tiden utan produktion används för att optimera ordersystemet och processerna i produktionen. Om ny publicerbar information kommer från NEVS, så skriver vi om det.

Saab visar flagga!

Avsked från griffin är förseglad, det var tydligt! Orio AB och deras Tysk dotter I Eschborn har nya flaggor tagits fram för Saab-partner. Utan griffin, men med en konsekvent Saab-logotyp på längden, är den nya Saab-flaggan mycket märkbar.

Designen är i gråtoner, ser cool och samtidigt ädel; flaggorna är antingen 3 eller 4 meter långa. Fortfarande ingen ny Saab-flagg blåser i Tyskland, återförsäljarna kan beställa först sedan igår, leveransen börjar nu. Så snart de första nya Saab-flaggorna vinner i vinden kommer bilderna att komma.

Piloter ville 2014 - fotogalleri

Vårt Saab-evenemang i Kiel var för nästan en månad sedan - den första delen av fotogalleriet är online på saabmidsommar.de. Den andra delen kommer att följa under de närmaste dagarna, det kommer att finnas speciella bilder som du kan se fram emot.

De första e-postmeddelandena kommer nu, vad vi planerar för 2015. Hmm ... Markus och jag har några alternativ, men vi är inte säkra än. Liksom i Trollhättan är mycket öppet hos oss. Som alltid kommer uppdateringar på bloggen.

Text och bilder: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab visar flagga"

  • Flaggan är inte nummer 1 för mig. Det finns viktigare saker. Trollhättan har nu sett tillräckligt med raster de senaste åren. Ibland bestod det bara av förlängda företagsresor. Allt kostar mycket onödiga pengar. Nu är allt som räknas resultat - ahoy hälsningar från norr

    • blank

      Det är så det är ! Flaggorna är för närvarande en tysk "underordnad" extern representation. Vi SAABister vet i alla fall var våra bra SAAB-verkstäder finns! Och visst är det glädjande att tillgången på reservdelar till de befintliga fordonen är säkrad!!! Det är betryggande!
      Personligen skulle jag vilja se snart GOD Nyheter från Trollhättan!

Kommentarer är stängda.