Saab visar flagga

Idag var rätt liv i förgrunden, Saab och bloggen var tvungna att vänta. Vad hände under tiden? I Trollhättan väntar facket på nyheter från NEVS, vi landar ett bildgalleri och Saab visar sin flagga.

Piloter ville ha 2014 - Saab Bildgalleri @ 2014 saabblog.net
Piloter sökte 2014 - Saab bildgalleri @ 2014 saabblog.net

Nyheter från Nevs?

IF Metall förväntar sig ny information om den aktuella situationen i Trollhättan. Efter flera försök lyckades facket skapa en grupp vid fabriken. Ordförande för ”Klubben” är Stefan Larsson, som idag har sitt första möte (som också är det sista före sommaruppehållet) med NEVS-ledningen och hoppas på en uppdatering av situationen.

Han beskriver den grundläggande stämningen i fabriken och bland de anställda som positiva på hans webbplats. Tiden utan produktion används för att optimera ordersystemet och processerna i produktionen. Om ny publicerbar information kommer från NEVS, så skriver vi om det.

Saab visar flagga!

Avsked från griffin är förseglad, det var tydligt! Orio AB och deras Tysk dotter I Eschborn har nya flaggor tagits fram för Saab-partner. Utan griffin, men med en konsekvent Saab-logotyp på längden, är den nya Saab-flaggan mycket märkbar.

Designen är i gråtoner, ser cool och samtidigt ädel; flaggorna är antingen 3 eller 4 meter långa. Fortfarande ingen ny Saab-flagg blåser i Tyskland, återförsäljarna kan beställa först sedan igår, leveransen börjar nu. Så snart de första nya Saab-flaggorna vinner i vinden kommer bilderna att komma.

Piloter ville 2014 - fotogalleri

Vårt Saab-evenemang i Kiel var för nästan en månad sedan - den första delen av fotogalleriet är online på saabmidsommar.de. Den andra delen kommer att följa under de närmaste dagarna, det kommer att finnas speciella bilder som du kan se fram emot.

De första e-postmeddelandena kommer nu, vad vi planerar för 2015. Hmm ... Markus och jag har några alternativ, men vi är inte säkra än. Liksom i Trollhättan är mycket öppet hos oss. Som alltid kommer uppdateringar på bloggen.

Text och bilder: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab visar flagga"

  • Flaggan är inte nummer 1 för mig. Det finns viktigare saker. Trollhättan har nu sett tillräckligt med raster de senaste åren. Ibland bestod det bara av förlängda företagsresor. Allt kostar mycket onödiga pengar. Nu är allt som räknas resultat - ahoy hälsningar från norr

    • blank

      Det är så det är ! Flaggorna är för närvarande en tydlig Extern presentation underordnad. Vi SAABister vet redan var vi hittar våra bra SAAB-workshops! Och det är naturligtvis glädjande att leveransen av reservdelar till befintliga fordon är säker! Det lugnar dig!
      Personligen skulle jag vilja se snart GOD Nyheter från Trollhättan!

Kommentarer är stängda.