Adele Neuhauser driver Saab

Många av oss känner henne från den wienska brottsplatsen. Där spelar hon som Bibi Fellner den alltid snedställda kollegaen Moritz Eisner, som spelas av Harald Krassnitzer. Bibi Fellner svimmar alltid mot det aktuella, är alltid lite för känslomässigt på vägen, står till sin åsikt, vilket kan vara ganska obekväma.

Adele Neuhauser driver Saab
Adele Neuhauser driver Saab

Adele Neuhauser spelar Bibi Fellner med mycket passion och hög trovärdighet. Brottplatsen från Österrike gillar att vara socialt kritisk, och belyser också ämnen som vi inte gillar att se. Det har konsekvenser. Adele Neuhauser och Harald Krassnitzer "räknades" med brottsplatsen Grimme Award Rems 2014.

Låt oss prata om Adele Neuhauser och bilar! Enligt brottsplatsmanusen har hon en svaghet för ovanliga fordon. Under fotograferingen kör hon genom Wien i en slående Pontiac, i serien "Fyra kvinnor och en död”Hon har inget körkort, vilket inte hindrar henne från att använda någonting med motor för att komma runt.

Adele Neuhauser har naturligtvis körkortet i verkliga livet. Klarat det andra försöket vid 19 års ålder ... och hon har en god smak när hon valde en bil. Ditt dagliga fordon är lika individuellt som dina roller.

Adele Neuhauser, aka Bibi Fellner, driver en Saab 9-5, som hon regelbundet värdar Bilstål att vara expert service i Wien.

Auto Stahl, auktoriserad partner till Orio AB, är stolt över sin framstående kund. En sådan Saab skriver Saab-partnern på hemsidan, som också har grova kanter och en egen karaktär. Vissa säger att han är oförstörbar. Liknande Adele Neuhausers filmtecken. Det är förmodligen varför hon tycker om hennes fordon så mycket.

Jag kunde inte ha uttryckt det bättre.

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om “Adele Neuhauser driver Saab"

 • blank

  Tja och?
  På en brottsplats har SAAB redan blivit dåligt, enda gången en ”kommissionär” talade dåligt om sitt fordon.
  Men vad gör mig kliande om en kändis driver ett fordon i mitt varumärke, om hon också bryr sig om timmar i garaget med omsorg av de älskade svenskar?
  Eller om det är oss, fansen.
  Åtgärd är inget arbete ändå!

  Och för att sänka blodtrycket nu en liten utgång * g *

 • blank

  Adele Neuhauser var på teatern i Regensburg länge, för en tid sedan såg jag dig personligen vid en läsning och blev imponerad. Hon har också en mycket intressant livshistoria som inte alltid var så rosig. Varje Saab-förare stöder på något sätt Saab på sitt eget sätt, oavsett om det är känt eller inte. Jag gillar Saab och de flesta Saab-förarna också - det finns viss information om kända Saab-förare online. Trevlig liten historia.

  Vacker hälsning!

  Matthias

 • blank

  Driver inte Stefan Raab en!?

 • blank

  Alice Schwarzer kör också Saab. Det finns några saker du inte kan välja ... :-)

 • blank

  Tja, hon driver en Saab privat. Tja, det fanns många kändisar som gjorde det, inklusive Peter Ustinov en 9000er. I en annan brottsplats från Dortmund driver huvudpersonen en Saab 900 I Sedan i respektive avsnitt.

 • blank

  Det gör henne ännu mer sympatisk. Om det fortfarande fungerar.

  • blank

   I alla fall, med ovanstående artikel ännu mer sympatisk 😉!

Kommentarer är stängda.