Saab Inside Magazine - Tryckutgåva

För en tid sedan hittade Saab-klubbarnas ordförande och författarna till de tyska Saab-bloggarna en överraskning i sin brevlåda. För den första upplagan av ”Saab Inside”, kundtidningen för Orio Deutschland GmbH, fanns en begränsad tryckt upplaga.

Saab Inside, den exklusiva utgåvan. @ 2014 saabblog.net
Saab Inside, den exklusiva utgåvan. @ 2014 saabblog.net

En samlarobjekt som inte är till salu! Det oväntade inlägget från Eschborn är mer än en trevlig gest. Det är en inbjudan för alla Saab-förare att delta och forma den kommande upplagan.

Rapporter och foton av möten, rundabord och resor är välkomna. Naturligtvis också Saab-berättelserna som vi alltid letar efter. Bidrag kan göras till bloggen eller till Ilknur Gürel (ibland: ilknur.guerel@orio.com) att skickas till Orio Deutschland GmbH.

Den kommande utgåvan av ”Saab Inside”, som vi redan arbetar med, kommer att finnas exklusivt tillgängligt för medlemmar i den nya Saab Service Club. Prenumerationen är gratis, men endast registrerade läsare av Saab Service Club får den nya upplagan.

Inte medlem i Saab Service Club än? Registreringen är möjlig för alla Saab-ägare i Tyskland och Österrike. Den enda förutsättningen: För medlemskapet måste du ha en Saab, oavsett vilket år och vilken serie.

Text & bild: tom@saabblog.net

4 tankar om “Saab Inside Magazine - Tryckutgåva"

 • Jag gillar att det nu finns en tryckt upplaga. Jag är en självkännande internetskrivare, jag kan bara inte läsa längre dokument på skärmen ... Jag har redan slutfört registreringen.

 • blank

  Varför kan Saab-bilister från Schweiz inte registrera sig?

  • blank

   Saab Service Club och Inside Saab är ett initiativ från Orio Deutschland GmbH (inte bloggen), som också ansvarar för marknaden i Österrike. Åtgärdsklubbens åtgärder är skräddarsydda till Tyskland och Österrike. Schweiz har sin egen organisation, Orio Schweiz AG, som ser efter bekymmerna hos Saab-förare. Om en kundtidning eller en serviceklubb ska komma för de schweiziska fansen rapporterar vi om det.

 • blank

  Ahh, och när är vi schweiziska?

Kommentarer är stängda.