Saab Inside Magazine - Print Edition

En överraskning i sin brevlåda var för en tid sedan ordförandena för Saab-klubbarna och författarna till de tyska Saab-bloggarna. För första utgåvan av "Saab Inside", kundtidningen från Orio Germany GmbH, fanns det en begränsad utgåva.

Saab Inside, den exklusiva utgåvan. @ 2014 saabblog.net
Saab Inside, den exklusiva utgåvan. @ 2014 saabblog.net

En icke samlarobjektörsobjekt! Det oväntade inlägget från Eschborn är mer än en fin touch. Det är en inbjudan för alla Saab-förare att gå med och forma den kommande upplagan.

Välkommen är rapporter och bilder av möten, Stammtisch och utgångar. Självklart är Saabs historier som vi alltid letar efter. Inlägg kan skickas till bloggen eller Ilknur Gürel (tider: ilknur.guerel@orio.com) att skickas till Orio Deutschland GmbH.

Den kommande frågan om "Saab Inside", som vi redan arbetar med, kommer endast att vara tillgänglig endast för medlemmar i den nya Saab Service Club. Prenumerationen är gratis, men endast registrerade läsare i Saab Service Club kommer att få den nya utgåvan.

Inte medlem i Saab Service Club än? Registreringen är möjlig för alla Saab-ägare i Tyskland och Österrike. Den enda förutsättningen: För medlemskapet måste du ha en Saab, oavsett vilket år och vilken serie.

Text & Bild: tom@saabblog.net

4 tankar om "Saab Inside Magazine - Print Edition"

  • Jag gillar att det också finns en utgåva nu. Jag är en självpresenterad Internet Expresser, jag kan inte läsa längre dokument på skärmen ... Jag har redan slutfört registreringen.

  • Saab Service Club och Inside Saab är ett initiativ från Orio Deutschland GmbH (inte bloggen), som också ansvarar för marknaden i Österrike. Åtgärdsklubbens åtgärder är skräddarsydda till Tyskland och Österrike. Schweiz har sin egen organisation, Orio Schweiz AG, som ser efter bekymmerna hos Saab-förare. Om en kundtidning eller en serviceklubb ska komma för de schweiziska fansen rapporterar vi om det.

  • Varför kan Saab-bilister från Schweiz inte registrera sig?

  • Ahh, och när är vi schweiziska?

Kommentarer är stängda.