Saab USB-stick och snodd

Okej, i slutet av dagen och efter en lång arbetsdag kommer något ut ur vår fanbutik. Efter att vi hade producerat en liten utgåva av Saab 2014-9 USB-stick för vår "Pilots wanted 5" -händelse i Kiel som Saab-borttagning, kom förfrågningar från fraktionen av Saab 9-3-piloter.

USB-pinne Saab 9-3 och Lanyard @2014 saabblog.net
USB-pinne Saab 9-3 och Lanyard @2014 saabblog.net

Tja, jämlikhet är ett måste, tänkte vi! Så vi lade till en 9-3-upplaga av Saab USB-minne, som ser lite annorlunda ut än 9-5-versionen. Båda USB-stickvarianterna levereras med matchande nyckelband - det för 9-3 är vitt, det för 9-5 är svart. Pinnarna har ett hölje av tungmetall och känns bra och värdefulla. En avsiktlig, märkbar skillnad mot billiga reklamartiklar och i linje med Saabs påstående.

Som en liten sida noterar, är leverantör av Saab USB-minnen i Sverige, men det visserligen är mer en tillfällighet, men passar in i vår favorit märke.

För den första upplagan erbjuder vi USB 2.0 och 8 GB lagringskapacitet - tillräckligt med utrymme för många Saab-bilder eller musik för avkylda Saab-resor. På begäran kan ytterligare varianter med mer lagringsutrymme vara möjliga i framtiden.

De 9-3 och 9-5 nyckelband kan också beställas och hur USB-minnen finns nu i vår fan shop.

Text och bilder: tom@saabblog.net

6 tankar om “Saab USB-stick och snodd"

Kommentarer är stängda.