Saab USB-stick och snodd

Okej, efter jobbet och efter en lång dag på jobbet kommer det ut något från vår fanbutik igen. Efter att vi hade producerat ett litet antal Saab 2014-9 USB-minnen som en Saab-ge-away för vårt "Pilots wanted 5" -evenemang i Kiel, kom förfrågningar från Saab 9-3 pilotsgruppen.

USB-pinne Saab 9-3 och Lanyard @2014 saabblog.net
USB-pinne Saab 9-3 och Lanyard @2014 saabblog.net

Tja, jämlikhet är ett måste, tänkte vi! Så vi lade till en 9-3-upplaga av Saab USB-minne, som ser lite annorlunda ut än 9-5-versionen. Båda USB-stickvarianterna levereras med matchande nyckelband - det för 9-3 är vitt, det för 9-5 är svart. Pinnarna har ett hölje av tungmetall och känns bra och värdefulla. En avsiktlig, märkbar skillnad mot billiga reklamartiklar och i linje med Saabs påstående.

Som en liten sida noterar, är leverantör av Saab USB-minnen i Sverige, men det visserligen är mer en tillfällighet, men passar in i vår favorit märke.

För den första upplagan erbjuder vi USB 2.0 och 8 GB lagringskapacitet - tillräckligt med utrymme för många Saab-bilder eller musik för avkylda Saab-resor. På begäran kan ytterligare varianter med mer lagringsutrymme vara möjliga i framtiden.

De 9-3 och 9-5 nyckelband kan också beställas och hur USB-minnen finns nu i vår fan shop.

Text och bilder: tom@saabblog.net

6 tankar om “Saab USB-stick och snodd"

Kommentarer är stängda.