Troll Rally ringer!

Det har blivit lite tystare på bloggen eftersom svenskarna firar Midsommar. Vi använder tiden utan nyheter från Sverige och kör på helgen, 37. Troll rally i Dresden Elbe Valley.

Saab Troll på turné
Saab Troll på turné

Mycket tidigt på lördag börjar vi med vår 9-5 NG i riktning mot Sachsen. Troll Rally börjar redan för 37. Tiden gör det till en Saab traditionell händelse i Tyskland. Liksom under det gångna året kommer 2014 också att ta rallyt som en turné utan tidsbedömning. Ruten kommer att leda mer än 35 rapporterade Saabs längs den vackra Elbe-dalen runt Dresden.

Ruttlängden är bra 100 kilometer; Planerna för Troll Rallye valde ett hotell i Radebeul vid den saxiska vinvägen som start- och slutpunkt. Evenemanget stöds av Saab vänner Erftkreis som i föregående år av Saab centrum Bamberg, På kvällen finns en gemensam middag med många Saabi-samtal på programmet.

Tyvärr kan inte alla registrerade deltagare komma. En mycket trevlig Saab-fan togs ut ur loppet av hälsoskäl. Om han läser dessa rader - och jag är säker på att han gör det - vet han att vi tänker på honom och att han förväntas vara där 2015!

Jag ser fram emot imorgon, en bra Saab-helg och fansen. Vi ses i Radebeul!

Text & bild: tom@saabblog.net

5 tankar om “Troll Rally ringer!"

 • blank

  OK, var inte menat att vara dåligt, turnén skulle bara ha irriterat mig.
  Hoppas det är friskare igen.
  Jag önskar dig en bra dag.

 • blank

  Jag önskar dig mycket roligt.
  Jag skulle också vilja ha varit där, för jag var tvungen att avbryta Chemitzfahrt på grund av sjukdom.
  Tyvärr min begäran, eftersom det kom efter den officiella registreringsfristen fram till idag, för mig helt oförståelig, inte besvarad.

  • blank

   Jag önskar alla deltagare mycket roligt på lördag.

  • blank

   Hej Wolfgang, snälla var inte nådig. Först planeras detta evenemang mycket långt i förväg för att få exakt antal deltagare (på grund av hotellbokningar etc.). Gå bara till Saabfreunde Erftkreis webbplats, vanligtvis kan du registrera dig i början av ett år. Jag planerar personligen extra semester för detta möte. Det sker alltid på Corpus Christi WE.
   För det andra ser du i veckor på webbplatsen ingen / ingen rörelse, för vilka det finns hälsoskäl. Det är därför du säkert inte kunde ta kontakt, snälla förstå.

 • blank

  Whaaarum är det igen på en lördag? Tyvärr kan jag arbeta där.
  Ha roligt och fint väder Jag önskar dig!

Kommentarer är stängda.