Piloter ville 2014 - uppdatering

Väderprognosen för den kommande helgen och för vår Saab 9-5 NG möte i Kiel är bra. Temperaturer kring 20 graderna lovar fantastiskt Saab Turbo väder. Under de senaste dagarna post hålls kommer i min brevlåda från Saab fans som vill sluta med i Kiel på kort sikt, och därför leta efter ett hotell.

Piloter ville ha 2014 - nedräkningen är på. © 2014 saabblog.net
Piloter ville ha 2014 - nedräkningen är på. @ 2014 saabblog.net

På grund av början på följande helg Kielveckan 2014 många hotell på plats har begränsat boknings möjligheten över Internet, reservationer är nästan endast möjligt via telefon. Vi kan rekommendera följande hotell i Kiel, mestadels finns det lediga rum. den Ghotel Ligger bara 500 meter från arenan och erbjuder bra valuta för pengarna. Alternativt rekommenderas detta Atlantic HotelAtt Hotel Kieler Kaufmann och Nordic Hotel Königstein. Det borde finnas rätt hotell för varje smak och budget.

Med på plats vid nästa Saab 9-5 NG dagar i norra delen av laget är Triboron vara. Den svenska tillverkaren av bränsletillsatser är en av sponsorerna som gjorde Saab-mötet möjligt. På stativet Triboron besättningen förklarar fördelarna med svenska innovationer och diskuteras med Saab piloterna om produkterna.

Även Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB, och leverantör av Saab original reservdelar stöder oss som sponsor som förra året. Det finns en speciell Saab 2014-9 NG-kampanj för "Pilots wanted 5" som inte bara kommer att vara relevant för besökare på Saab-mötet i Kiel, utan också en positiv historia för alla Saab 9-5 NG-ägare i Tyskland och Österrike. Mer om detta och ytterligare uppdateringar på tisdag.

Text & bild: tom@saabblog.net