saabblog.net på vägen: På AMI och för RTL Nachtjournal

Mitt besök på AMI av Auto Mobil International i Leipzig planerades långt före produktionsstoppet i Stallbacka. Det var absolut inte att förväntas att NEVS 2014 var representerad vid en europeisk bilutställning. Om något då på hösten i Paris.

Tyska premiären på AMI. Tyvärr, ingen SAAB

Men fortfarande, även utan SAABs medverkan, är mässan återigen rekommenderad. Om du har möjlighet, ska du gå till Leipzig tills 08.Juni.

Vid middagstid var jag klar med min turné och redan på väg hem när ett samtal från arrangören av Konvertibel Rally Sachsen uppnåtts. Han hade fått ett samtal från ett reporterlag till en ström ADAC-studie ville skjuta en rapport för dagens RTL Nachtjournal. Och då var jag med i spelet. Så vi åkte tillbaka till Leipzig för en intervju.

Vi träffade på parkeringsplatsen i Kanotmarker på Markkleeberger See. Här kopplades jag först, sedan började det. Efter en kort film om ADAC-övergångstestet som en introduktion fanns det några frågor om SAAB och konvertibler och deras säkerhet. Då bör vissa körintryck vändas. Så vi körde till pir 1 vid sjön Cospuden. Här var det också SAAB-observationen av dagen: en 9-3 cabriolet från Zwickau !!!

Enligt redaktionen bör rapporten sändas i RTL Nachtjournal i kväll. Jag är nyfiken vad som finns kvar efter redigering och skärning !! Ha det roligt att titta på.

mark@saabblog.net

2 tankar om “saabblog.net på vägen: På AMI och för RTL Nachtjournal"

  • blank

    på rtlnow finns det inget av det att se i programmet ...? Eller saknade jag något?

  • blank

    .. säga nästa gång, i Leipzig kan Saabsichtungen organisera! 😉

Kommentarer är stängda.