Saab 9-5 NG-sportdräkt - bild av dagen

Våra Saab 9-5 NG dagar i Kiel kommer närmare, förberedelserna är i full gång. Medan du jobbar i Kiel på gastronomiska förberedelser och några andra viktiga saker, tar jag hand om de fina, små, saabigen gejdorna för deltagarna.

SAAB 9-5 NG sportkläder. Saab konst av Alexander Heger. @ 2014 saabblog.net
SAAB 9-5 NG sportkläder. Saab konst av Alexander Heger. @ 2014 saabblog.net

Andra inblandade personer är samtidigt upptagna med konstnärliga saker som har med Saab att göra. Konstnären Alexander Heger kommer att vara gäst på vårt evenemang "Pilots Wanted 2014". Han presenterar sina verk i Bilhandlare Lafrentz. Som en del av en utställning presenterar han konstnärligt bearbetade, tryckta paletter med skandinaviska och sauntermotiv.

Vi kan se hur en "Saab -serie" kan se ut under ett kort besök på hans verkstad. Det nuvarande verket är Saab 9-5 NG sportdräkt av Markus Lafrentz, framför ett välkänt svenskt motiv nära Trollhättan.

Mycket mer Saab -konst som jag inte får visa idag kan ses som en utställning som en del av ”Pilots wanted 2014”. Och vänner till klassiska Saab -modeller kommer också att få sina pengar i Kiel.

Fans av vårt lilla svenska varumärke, som inte är registrerade att delta, kommer att kunna se 14.06 på lördag. Upplev mycket Saab Spirit på plats. Fler uppdateringar om vad vi planerar att komma på nästa dag på bloggen.

Text & bild: tom@saabblog.net

4 tankar om “Saab 9-5 NG-sportdräkt - bild av dagen"

 • Jag kommer till Österrike från Markus Lafrentz för att reparera sätesuppvärmningen på min Saab 9-5 II, men jag måste vara hemma den 12 juni. Jag är verkligen ledsen att jag inte kan vara där. Men förväntan på Saab Kiel är enorm.
  Jag önskar alla deltagare underbara dagar i Kiel.

 • blank

  Hälsningar från Stockholm. Jag är som varje år igen på grannarna över sjön. Och det med flyg och inte i min 9.5NG. Tyvärr ser du sällan en bil så här och när du märker hur trevligt det ser ut. Synd att NEVS inte är kopplad till det.
  En Saab fan och bloggfläkt från Berlin

 • blank

  Det är synd att jag bara har en våning ...

Kommentarer är stängda.