Vi ger bort ett Saab 9-3x-koncept!

Vi ger bort ett Saab 9-3x-koncept av Michael Maurer. Inte originalet, studien är unik och osäljbar. Men ett lika ovanligt tryck, Saab in begränsad upplaga till utgivandet av den utfärdade Saab 9-3x.

Saab 9-3x koncept av Michael Maurer @ 2014 saabblog.net
Saab 9-3x koncept av Michael Maurer @ 2014 saabblog.net

Men för all vår osjälviskhet förväntar vi oss lite i gengäld från våra läsare.

I samarbete med kundmagasinet "Saab Inside" och "Saab Service Club" för Orio Deutschland GmbH pågår kampanjen till 15 juniVi letar efter dig och din Saab". Små anekdoter som Saab-förare har upplevt om kultmärket från Trollhättan är efterfrågade. De första berättelserna har redan kommit till vår brevlåda, men vi anser att det finns fortfarande potential för mer!

Orio Deutschland GmbH donerade tryckningen av Saab 1-9x Concept som 3: a pris. Andra saabige priser kommer också från det tyska dotterbolaget Orio AB. Utskriften i aluminiumramen, ett utkast av den tidigare Saab och nuvarande Porsche designchef Michael Maurer, kan inte köpas och finns endast tillgänglig här. För varje fan av varumärket borde detta vara en anledning att plocka upp tangentbordet och skriva till oss sin personliga Saab-anekdot.

Saabs chaufförer från Tyskland och Österrike som vill berätta sin historia om livet med varumärket från Trollhättan kan skicka ditt bidrag till redaktionen "Saab Inside" (ilknur.guerel@orio.com) eller naturligtvis senast den 15 juni 2014 skicka också till bloggen (saabinside@saabblog.net).

Förutom den vanliga kontaktinformationen och en eller flera bilder är vi intresserade av följande punkter:

- Vilken modell kör du för närvarande?
- Hur många år har du kört Saab?
- Hur många Saab har du haft och vilka modeller?

Alla läsare från Tyskland och Österrike är inbjudna att delta, med undantag för anställda i Orio Deutschland GmbH och bloggteamet.

Den mest intressanta Saab-berättelsen kommer att publiceras både på bloggen och i nästa utgåva av Saab Inside. Dessutom publiceras platserna 2 och 3 på saabblog.net.

Text & bild: tom@saabblog.net

6 tankar om “Vi ger bort ett Saab 9-3x-koncept!"

Kommentarer är stängda.