Saab Treffen - Piloter ville 2014 i Kiel

Att planera ett Saab-möte är inte lätt. Eftersom du fortsätter att fråga dig själv: Hur många deltagare är intresserade? När Markus Lafrentz och jag började planera vårt lilla specialmöte “Pilots wanted 2014” för Saab 9-5 NG, hade vi antagit högst 20 deltagande fordon.

Piloter ville ha 2104
Piloter ville ha 2104

För i Tyskland är bara omkring 200 Saab 9 5-NG på vägen, skulle vi har alltså nått en nivå av mobilisering av legendariske 10%.

Ja, vi var fel igen, eftersom vi naturligtvis inte kunde bedöma att det finns så mycket intresse för Saab 9-5 NG ägare. I 31 fordon registrerade vi hade på grund av det begränsade utrymmet lämna ett nödstopp, eftersom vi då hade nått det högsta antalet fordon.

Tyvärr var vi tvungna att vägra ytterligare förfrågningar, vilket vi mycket beklagar. Men, och det är tydligt, Saab 9-5 NG-förare är "på humör för Saab"! Vad skulle ha varit möjligt? 40 eller 50 fordon till vårt Saab-möte om vi ville. Vilket skulle återigen bevisa hur livligt varumärket är.

Vid 13.06-incheckningen gäller deltagarna i Kiel och på 14.06. Saab-förare är välkomna med sina fordon som dagbesökare. Listan över deltagare som vi har publicerat på saabmidsommar.de följer fler uppdateringar!

Text & bild: tom@saabblog.net