saabblog.net Dagbok: Granskning och Förhandsgranskning

Vi har rapporterat flera gånger på bloggen om de otaliga evenemangen och resorna och de olika aktiviteterna i SAAB-samhället. I vår kalender hittar du en utflykt eller ett möte för nästan varje helg.

SAAB-möte i SAAB-tjänsten Hoebold i Holzweissig
SAAB-möte i SAAB-tjänsten Hoebold i Holzweissig

Så också förra helgen i Holzweißig nära Bitterfeld på SAAB Service Höbold. Tyvärr, på grund av bronkit, hade jag inte möjlighet att delta i familjen Höbold. Men vår lojala läsare Steffen från Dresden var där och skickade några intryck och ögonblicksbilder.

Mötet har nu hållits för sjätte gången. Här är en kort rapport från Steffen för alla som liksom jag inte kom dit. "...Hej Mark, här är sammanfattningen från lördag, enligt Ben Höbold var vi 42,5 bilar, 0,5 är halva 902 som en trailer från verkstaden .

Processen: - Första mötet på verkstaden med en liten buffé, som tidigare år - sedan anländer Holzweißig volontär brandkår med olika demonstrationer, första person instängd under bilen. Sedan gick Mr. Höbold jun. Test 9-3: s krockkuddar blåste för att demonstrera kraften. Då var den stackars 9-3 fortfarande "bearbetad" med spridaren tills den stod där som en cabriolet med hardtop. - Sedan den välkända utlottningen, huvudpriset var en båttur på Goitzsche - sedan var det i en konvoj till Goitzsche och ställde upp för en fotografering av Saab på den låsta parkeringen - då fanns det möjlighet att bli vänner med Segway's - men bara kort där Vi gick för att äta, en trevlig buffé i en bayersk atmosfär (Sydtyrolen) - efter förfriskning åkte vi på en Segway Parkour -tur ...

gruppfoto
gruppfoto

 De flesta Saabarna var främst från närområdet, annars en liten grupp från Berlin, jag som en Dresdner. Ett par personer från Leipzig och Halle. När det gäller modellen var allt från 96, 9-7, 9-3 (TX) till en vacker "ny" vit 9-5 II representerad ... "

Många tack till Steffen och hela Höbold-familjen. Vi hoppas att vi kan vara tillbaka nästa år.

Nästa höjdpunkt kommer nästa helg. SAAB -vännerna från Braunschweig / Hanover -området och Harz -området träffas lördagen den 17.05.2014 maj 10 för en resa genom den vackra Harz -regionen. Mötet är kl. 00 för frukost tillsammans i bergsrestaurangen "Maltermeister Turm", Rammelsberger Straße 99 i 38644 Goslar. Om du fortfarande vill delta spontant, vänligen kontakta arrangören Johannes vidare.

Den här gången är vi i början och vi kommer givetvis att rapportera om det.

mark@saabblog.net

4 tankar om “saabblog.net Dagbok: Granskning och Förhandsgranskning"

 • blank

  Jag ska korrigera lite ... Är en 902 trailer, Seensuchts Alm borde vara Sydtyrolen, enligt chefen. Och jag är inte Mr. Höbold men Benjamin eller Ben ... Annars är det sant ... Hälsningar Ben
  Fler bilder följer http://www.hoebold.com

  • blank

   God morgon Ben,

   Tack så mycket för din ledtråd. Korrigerade de drabbade områdena ...

   LG Mark

 • blank

  ..var väldigt snäll….!

Kommentarer är stängda.