saabblog.net Dagbok: Granskning och Förhandsgranskning

Vi har rapporterat flera gånger på bloggen om de otaliga evenemangen och resorna och de olika aktiviteterna i SAAB-samhället. I vår kalender hittar du en utflykt eller ett möte för nästan varje helg.

SAAB-möte i SAAB-tjänsten Hoebold i Holzweissig
SAAB-möte i SAAB-tjänsten Hoebold i Holzweissig

Så också förra helgen i Holzweißig nära Bitterfeld på SAAB Service Höbold. Tyvärr, på grund av bronkit, hade jag inte möjlighet att delta i familjen Höbold. Men vår lojala läsare Steffen från Dresden var där och skickade några intryck och ögonblicksbilder.

Mötet hölls för sjätte gången. Här är en kort rapport från Steffen för alla som, precis som jag, inte kom dit där. "...Hej Mark, här är sammanfattningen från lördag, enligt Ben Höbold var vi 42,5 bilar, 0,5 är halva 902 som en trailer från verkstaden .

Processen: - Första mötet på verkstaden med en liten buffé, som under tidigare år. Då anlände den frivilliga brandvården i trävit med olika demonstrationer, först satt en person fast under bilen. Då Mr. Höbold jun. krockkuddarna i Test 9-3: er sprängdes för att demonstrera kraften. Sedan 'arbetade de fattiga 9-3' med spridaren tills den stod där som en cabriolet med en hårddisk. - sedan den berömda lotten, huvudprisen var en båttur på Goitzsche - sedan gick vi i en konvoj till Goitzsche och stod i kö för en fotosession av Saaberna på den stängda parkeringsplatsen - då fanns möjligheten att bli vänner med Segway's - men bara för en kort tid eftersom det var Vi gick för att äta, en trevlig buffé i den bayerska atmosfären (Sydtyrolen) - efter förstärkning åkte vi på en Segway Parkour ...

gruppfoto
gruppfoto

 De flesta av saaberna var främst från det omgivande området, annars en liten grupp från Berlin, jag som en Dresdener. Ett par människor från Leipzig och Halle. När det gäller modellen var allt från 96, 9-7, 9-3 (TX) till en vacker "ny" vit 9-5 II representerad ... "

Många tack till Steffen och hela Höbold-familjen. Vi hoppas att vi kan vara tillbaka nästa år.

Nästa höjdpunkt följer nästa helg. SAAB-vännerna från Braunschweig / Hannover-området och Harz-området träffas lördag 17.05.2014 maj 10 för en resa genom den vackra Harzen. Möt kl. 00 till frukost i bergsrestaurangen ”Maltermeister Turm”, Rammelsberger Straße 99 i 38644 Goslar. Kontakta arrangören om du fortfarande vill delta spontant Johannes vidare.

Den här gången är vi i början och vi kommer givetvis att rapportera om det.

mark@saabblog.net

4 tankar om “saabblog.net Dagbok: Granskning och Förhandsgranskning"

 • blank

  Jag ska korrigera lite ... Är en 902 trailer, Seensuchts Alm borde vara Sydtyrolen, enligt chefen. Och jag är inte Mr. Höbold men Benjamin eller Ben ... Annars är det sant ... Hälsningar Ben
  Fler bilder följer http://www.hoebold.com

  • blank

   God morgon Ben,

   Tack så mycket för din ledtråd. Korrigerade de drabbade områdena ...

   LG Mark

 • blank

  ..var väldigt snäll….!

Kommentarer är stängda.