Saab Service Club Tyskland & Österrike kommer!

Goda nyheter för Saab-fans i Tyskland och Österrike! Orio Deutschland GmbH tillkännager ”Saab Service Club” för båda länderna.

Saab Service Club för Tyskland och Österrike kommer.
Saab Service Club för Tyskland och Österrike kommer.

Lanseringen kommer att äga rum under andra kvartalet i år. Ett annat positivt steg mot framtiden och kundfokus för vårt varumärke på båda marknaderna. Service klubbar är vanliga för de flesta nya bilförsäljare, förstärker varumärkeslojalitet och bidrar till vad marknadsförare beskriver som en varumärkesupplevelse.

Allt är annorlunda med vårt traditionella varumärke. Varumärkesupplevelsen garanteras av en fullständig kalender med händelser, den möjliga nya bilförsörjningen är ett tilltalande alternativ för framtiden. Saab Service Club kommer därför att vara mer än vad vi vanligtvis menar med det. Naturligtvis kommer det också att finnas exklusiva erbjudanden och rabatter för medlemmarna. Men klubben har mer potential!

Det kommer också att vara gränssnittet mellan Saab-drivrutiner, de auktoriserade Saab servicecentra och Orio AB som leverantör av original reservdelar. Det traditionella svenska varumärket, tillverkare och återförsäljare går närmare varandra. För Saab Service Club kommer det att finnas ett nära samarbete mellan det tyska dotterbolaget Orio AB och saabblog.net.

Mycket är möjligt i framtiden. Åtgärder, exklusiva evenemang ... listan över alternativ är lång och vi kan bli förvånade. Orio Deutschland GmbH: s verkställande direktör Jan-Philipp Schuhmacher är öppen för förslag från samhället.

Medlemskap i Saab Service Club, som snart kommer att finnas tillgängligt på platserna för Tyskland och Österrike går online, det är naturligtvis gratis. En första smak av vad Saabiges kommer till mig, berättar jag på bloggen imorgon. Och då är det redan konkret. För att vi samtidigt börjar vår första gemensamma åtgärd. Det blir spännande!

Text: tom@saabblog.net

 

5 tankar om “Saab Service Club Tyskland & Österrike kommer!"

 • Hej Tom.
  Det finns bara en i Steiermark !!!! Saab-återförsäljare.
  Har du någon aning om det kan finnas mer i framtiden?
  Tack och tack till alla Saab-förare.

  • Mycket måste göras innan vårt varumärke kommer att vara intressant för nya handlare. En övertygande marknadslansering, nya produkter som inspirerar. Båda är inte (ännu) i sikte.

 • Goda nyheter, veckan börjar bra (från SAAB synvinkel .-))
  @ Andrej Schweizarna kommer säkert att få sin klubb 😉

 • Och hur är det med de fattiga förbunden? Sniff ...

 • Steg för steg ... .. en positiv utveckling! 🙂 Veckan börjar (igen) med glädje! SAAB hälsningar

Kommentarer är stängda.