19 tankar om “Ny Saab-logotyp i Tyskland"

 • blank

  och Hirsch-logotypen är bara bra - snygg - underdrift

  anekdot:
  Ne bekanta jag nyligen åkt på. Han kom runt hörnet med sitt företag 5er-Touring. Under resan lärde hon sig att han låg med en Saab.
  Varför?
  Eftersom du inte kan läsa en Saabs förarposition inom yrket! På VW Passat, CC - FRECHHEIT “oss” för att helt enkelt stjäla CC -, Phaeton, Audi A4,5,6,7,8, Beamer 5,6,7, Merc ... det är annorlunda 😉

  • blank

   @ SeSi: Varför skulle du inte kunna läsa din jobb? Vi är individualister ... ^^

 • blank

  Tack för exakt info. I Hirsch har till exempel Saab-logotygen skruvats loss under lång tid ändå. Så bra som ingen indikation på vad som en gång var där. När allt kommer omkring är din egen bil nu parkerad mellan Lamborghini och Bentley efter en service, till exempel ... har också något 😉

 • blank

  För att vara ärlig tycker jag att det är "dumt" att du bara "lägger ner" griffen, för mig är det fortfarande symbolen och speciellt när den präglas på sidan av en Scania, märker du det desto mer!

  Så jag tycker att det är bra att min FSH förhoppningsvis kommer att hålla sin feta logotyp på sin gård ...

  Vi får se ...

  • blank

   Såvitt jag vet har Scania rätten till Griffin och låter inte NEVS fortsätta använda den.

   • blank

    Exakt det är den gamla diskussionen vi har haft oftare. Griffin tillhör Scania.

   • blank

    Jag vet det! 😉 MEN: Min kommentar handlade om skyddet av den "gamla" bilen. Och när jag kommer till gården vill jag känna igen något igen ...

    • blank

     BTW: Enligt min information skulle ett annat färgschema ha varit möjligt för nyare bilar, dvs bara konturen och / eller utskärningen etc.! Det betyder helt enkelt en ny tolkning! Själva griffin är vapen i Skåneområdet, varken mer eller mindre - men säkert vet alla här.

    • blank

     Tyvärr går tiden för griffen. Det finns också en fast övergångsperiod för handlarna, då måste greppet äntligen försvinna.

     • blank

      Är det vad Scania har satt?

      • blank

       Förhandlades fram av administratörer, Saab och Scania när det gällde framtida användning av varumärkesrättigheterna. Scania har godkänt "av respekt för Saab-förarna" för vidare, tillfällig användning av återförsäljare och Saab Parts AB.

     • blank

      Hur betyder det att även de gamla Saab-Scania-logotyperna måste tas bort? Det är mer av en historisk sak ...

 • blank

  Jag tycker det är ganska irriterande att skruva en logotyp till en butik vars produkter du inte kan köpa ..

 • blank

  Jag trodde inte att Griffon var dåligt, men det är förbi! Du kan vänja sig till den nya logotypen! Viktigare är vad som ligger bakom det! Och jag är ganska säker på att NEVS gör ett bra jobb och kommer att göra det! Bra jag tror Kiels engagemang! En förebild som följer upp ;-))! Detta är Spirit, vilket gör Saab-föraren glad !!

  • blank

   Jag hade också mina problem i början eftersom jag bara gillade grejen. Under tiden hittar jag logotypen ganska ädel, i Natura ser det bättre ut än i bilder.

   • blank

    Jag tror dig omedelbart! Håll sedan fingrarna korsade att det kommer bli en copycat i Münsterland! Då tittar jag på originalet också gånger! ;-)

 • blank

  Snyggt och elegant! Och om SAAB-kunderna också tas om hand "senare" med engagemang, LYCKLIGT! 🙂
  Klassens åtagande från Kielers! De tjänar sina SAAB-kunder !!

 • blank

  Tja, jag tycker att pylonerna är väldigt elegant ... ser riktigt elegant ut, passar varumärkets värden. Och även om jag tycker att svenskar ibland står på sitt sätt med sin underdrift, tycker jag också om service-slogan. Har något fast och lugnt ... du tror direkt på det.

 • blank

  Varje disktrasduschgel har en mer känslomässigt mer lugn logotyp än den nya från Saab.

Kommentarer är stängda.