Saab 900 Monte Carlo och 9-4 x i "Ibiza Today"

Saabs är glatt bokade bildmotiv för utskriftsmedia. Saab 9-4 x tillverkades endast i små tal och väldigt få fordon hittade sig till Europa. Saab 900 Monte Carlo Cabriolet är en klassiker älskad och älskad av fans.

Saab 9-4x © 2014 Ibiza idag
Saab 9-4x © 2014 Ibiza idag

I marsfrågan kunde du se Saab 900 Monte Carlo och 9-4 x i "Ibiza idag"Sök. Som fotobjekt för ett samråd om ämnet Återregistrering i Spanien, som vi får publicera med utgivarens samtycke. Utgivarna är mycket Saab-affine, 9-4 x och 900 Monte Carlo Cabriolet är inte det enda fordonet i det legendariska svenska varumärket i familjen.

Saab 900 Monte Carlo Cabriolet © 2014 Ibiza idag
Saab 900 Monte Carlo Cabriolet © 2014 Ibiza idag

9-4 x har en stark rolig faktor med sin starka V6 och är fortfarande ett uttalande om svensk design. Bilen som visas här är definitivt den enda Saab SUV på ön, kanske även den enda i Spanien. Otillåtet exklusivitet av det traditionella varumärket från Trollhättan, som kommer att förändras igen de närmaste åren.

Att bo och arbeta på den soliga ön medan du kör Saab - livet kan vara väldigt vackert. För oss, som arbetar i Tyskland, går också semesterperioden närmare 2014. Vem vill någonsin riskera en titt i förväg, vem kan Webkamera Använd utgivaren i förväg för en kort väderkontroll.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Ibiza idag