Saab video & reklam i ttela

Hur mycket tid har gått sedan vi såg Saab-annonsering i online- eller utskriftsmedia? Det känns som en halv evighet, men den här fasen slutar.

Saab reklam

I onlineutgåvan av regionstidningen Trollhättans visas inte alltid Saab -reklam. Provkörningar har annonserats sedan de första 9-3 nya bilarna levererades till svenska kunder. Saab -slogan "körglädjen" - på tyska "Fahrspaß" - passar bra med den sportiga 9-3 Aero.

Ingen Saab-reklam har hittats ännu i de stora, nationella svenska tidningarna. Men det kommer bara att vara fråga om tid innan Saab kommer att visa flaggan.

Det finns optimism i Stallbacka, vilket också kan ses av svenska fans. Högkvalitativa NEVS-anställda ses på Saab-möten och nedlåtande bord, pratar öppet om sitt arbete och informerar om nästa steg i Trollhättan. Intressen om arbetet för varumärket bör kännas, det rapporteras. Den berömda Saab Spiriten lever.

Jag tror inte att det var så nära kontakt mellan tillverkare och kund som tidigare Saab-tider. Åtminstone inte under det senaste decenniet. Alla dessa är indikationer på ett nytt, okomplicerat tänkande och ett spännande uppdrag i de närmaste åren. NEVS talar inte bara om vikten av kundrelationer, det lever också dem.

Jag gillar det och det verkar som om en ny typ av Saab-kultur utvecklas, en Saab Spirit 2.0, som naturligtvis är en väldigt öm ung planta. Vägen är fortfarande väldigt lång, Saab är i början med comebacken.

Å andra sidan är leveransen av de första kundfordonen i det nya Saab leveranscentrumet redan en realitet. Ttela har också lagt en Saab-video på nätet, som vi inte vill beröva våra läsare. 4 minuter Saab TV, ha kul!

Text: tom@saablog.net

 

 

7 tankar om “Saab video & reklam i ttela"

 • blank

  Tydliga Saabs anställda är nu på möten och Stammtisch. På 6 bilar en dag har de förmodligen inte mycket att göra. Det finns tid för hobby och fritid

 • blank

  Ja, även de tyska återförsäljarna är inte lediga. I bakgrunden sker också konversationerna här. Holländaren är bara snabbare

 • blank

  I Nederländerna kommer de första 9-3 nya Saab-fordonen att finnas tillgängliga från engagerade återförsäljare de närmaste veckorna. Jag skulle säga att det inte dröjer länge innan de första exemplaren också finns i Tyskland. Jag är väldigt glad över prissättningen för 9-3 CV ... Men snälla NEVS, MUT ZUR COLOR!

  • blank

   Du kunde redan se bilder av flera engagerade tyska återförsäljare i NEVS-fabriken på Internet….
   Och ja, ett alternativ till standard grå-svart skulle vara bra.

 • blank

  Kvinnans Tiguan beror nästa år, hon skulle vara redo för en Saab.

 • blank

  Mycket trevligt ... då hoppas jag att svenskarna kommer ihåg den mycket bra idén med återförsäljarresan och kontaktar Herr Schumacher och du kära Tom!

 • blank

  Jag skrev en gång slogan på Google Translate ... "Nu är körglädjen tillbaka". Förhoppningsvis kommer det inte att orsaka några problem med tävlingen vid ANA -rondellen 🙂

Kommentarer är stängda.