SAAB NYHETER TV - leverans av nya bilar

Igår överlämnades de första Saab 9-3 Aero-sedanserna i Trollhättan till de stolta kunderna. En viktig dag för varumärket och en viktig dag för investerarna i NEVS.

Saab TV - ny billeverans i Trollhättan
Saab TV - ny billeverans i Trollhattan

Eftersom NEVS har bevisat, i motsats till vissa rädslor, att du kan få märket tillbaka på vägen. Det nya leveranscentret är inrymt i det tidigare Saab Design Center; en plats där många legendariska Saab-modeller har sprungit och som bokstavligen andas av Saabs historia. Byggnaderna stod tomma under en lång tid och var i ett sorgligt tillstånd. Designavdelningen har flyttats, den är nu centralt belägen nära utvecklingsavdelningen.

En symbolisk plats som passar för bilens överlämning. NEVS-Saabs VD Mattias Bergman var där igår vid den första leveransen i de nya lokalerna; Det var också ett viktigt ögonblick för honom och en personlig milstolpe i hans arbete för Saab. Svenska Dagbladet hade ett filmteam på plats och hade en kort pratstund med Saab-kunden Marie Kristoffersson-Persson från Skåne.

Bra Saab-nyheter, bilder säger mer än många ord ... kunden är synligt stolt och glad. Och vi gillar det när nya Saabs rullar till kunden. Alla läsare tycker om Saab TV och har en trevlig 1 maj!

Text: tom@saablog.net

8 tankar om “SAAB NYHETER TV - leverans av nya bilar"

 • Jag känner till några SAABister som ”kastade pistolen i säden” och inte längre trodde på SAAB: s uppståndelse. Tack vare Toms rapportering var jag faktiskt alltid optimistisk och han hade rätt 🙂 Tack och fortsätt!

 • blank

  Men också under de inte så bra tiderna - och särskilt då visade du mycket instinkt, differentierades och rapporterades rättvist. Och du hamnade inte i "dommedags slöhet" utan höll Saabs flagga. Fortsätt!

  • blank

   Det är precis så jag ser det och den välorganiserade "German Invasion" i SAAB City förra året är också en del av det ... :)

 • blank

  Kära Tom, något måste äntligen sägas: Du rapporterar fantastiskt om Saab-händelserna. Jag läser den senaste informationen varje dag, som du vidarebefordrar till oss här Trollifans. Jag är glad att det fortsätter med vår favoritbil. Jag skulle helst vilja köpa 900-fordon till min 2SE-konvertibel, men tyvärr har jag inget utrymme för det. Fortsätt det goda arbetet och tack igen. Med Saabian hälsningar Detlef H.

  • blank

   Jag kan bara hålla med det feta berömmet! Tack så mycket för ditt skarpa skrivande, de många undersökta fakta och din entusiasm och optimism! Hälsningar från Sauerland Christoph

   • blank

    Tack @all för beröm, vilket sedan gör mig lite generad ... För tillfället är det också lätt att skriva om vårt varumärke, för det går märkbart framåt 😉

  • blank

   Hej du alla: MRMSC står för: Medlem i Rhein-Main Saab Club

  • blank

   Kära Tom, kära Saab fans
   Jag kan helt hålla med den här kommentaren.
   Fantastiskt och starkt, som Tom har presenterat och rapporterat varumärket på nätet i flera år. Allt bara SUPER !!
   Med vänliga hälsningar
   Walter

Kommentarer är stängda.