SAAB NEWS TV - ny billeverans

Igår överlämnades de första Saab 9-3 Aero-sedanserna i Trollhättan till de stolta kunderna. En viktig dag för varumärket och en viktig dag för investerarna i NEVS.

Saab TV - ny billeverans i Trollhättan
Saab TV - ny billeverans i Trollhättan

Eftersom NEVS har bevisat, i motsats till vissa rädslor, att du kan få märket tillbaka på vägen. Det nya leveranscentret är inrymt i det tidigare Saab Design Center; en plats där många legendariska Saab-modeller har sprungit och som bokstavligen andas av Saabs historia. Byggnaderna stod tomma under en lång tid och var i ett sorgligt tillstånd. Designavdelningen har flyttats, den är nu centralt belägen nära utvecklingsavdelningen.

En symbolisk plats, lämplig för transport av fordon. NEVS-Saabs vd Mattias Bergman deltog i den första leveransen igår i de nya lokalerna. för honom var det också ett viktigt ögonblick och en personlig milstolpe i hans arbete för Saab. Svenska Dagbladet hade ett filmbesättning på plats och hade en kort konversation med Saab-kunden Marie Kristoffersson-Persson från Skåne.

Bra Saab News, bilder säger mer än många ord ... kunden är synligt stolt och glad. Och vi gillar det när nya Saabs rullar till kunden. Alla läsare njuter av Saab TV och en trevlig 1. Mai!

Text: tom@saablog.net

8 tankar också "SAAB NEWS TV - ny billeverans"

 • Kära Tom, något måste äntligen sägas: Du rapporterar fantastiskt om Saab-händelserna. Jag läser den senaste informationen varje dag, som du vidarebefordrar till oss här Trollifans. Jag är glad att det fortsätter med vår favoritbil. Jag skulle helst vilja köpa 900-fordon till min 2SE-konvertibel, men tyvärr har jag inget utrymme för det. Fortsätt det goda arbetet och tack igen. Med Saabian hälsningar Detlef H.

  • Jag kan bara hålla med det feta berömmet! Tack så mycket för ditt skarpa skrivande, de många undersökta fakta och din entusiasm och optimism! Hälsningar från Sauerland Christoph

   • Tack @all för beröm, vilket gör mig lite generad ... För tillfället är det också lätt att skriva om vårt varumärke, eftersom det är märkbart framåt

  • Hej du alla: MRMSC står för: Medlem i Rhein-Main Saab Club

  • Kära Tom, kära Saab fans
   Jag kan helt hålla med den här kommentaren.
   Fantastiskt och starkt, som Tom har presenterat och rapporterat varumärket på nätet i flera år. Allt bara SUPER !!
   Med vänliga hälsningar
   Walter

 • Men även i de inte så trevliga tiderna - och särskilt för att du har visat mycket takt, differentierad och ganska rapporterad. Och du faller inte in i "domsdagsfall" men höll upp Saab-flaggan. Låt oss gå!

  • Det är precis vad jag ser det, och den välorganiserade "tyska invasionen" i SAAB City i fjol är en av dem ... :)

 • Jag vet några SAABists som har "kastat ut vapnet för länge sedan" och trodde inte på uppståndelsen av SAAB. Tack vare Toms täckning var jag alltid optimistisk och han hade rätt 🙂 Tack och fortsätt!

Kommentarer är stängda.