SAAB original reservdelar hos SKANDIX

Goda nyheter för alla SAAB-drivrutiner: I framtiden kommer alla originala reservdelar från SAAB även att finnas tillgängliga online i SKANDIX webbshop. Som ett resultat kommer SKANDIX att ha det största onlineutbudet av SAAB reservdelar i Europa.

Skandix-Saab Online Shop
Skandix-Saab Online Shop

Vi levereras dagligen direkt av Orio AB från Sverige. I Nyköping, Sverige, hanteras hela lageret av SAAB Original Original Parts Parts och skickas till globala entreprenörer. Samarbetet mellan SKANDIX och Orio är inte begränsad till delförsäljning men avser även gemensam utveckling och produktion av tidigare ej tillgängliga SAAB-reservdelar.

SKANDIX och Orio arbetar tillsammans om tillgången på reservdelar till SAAB-fordon över hela världen.

Pressmeddelande Skandix

7 tankar om “SAAB original reservdelar hos SKANDIX"

 • blank

  Om vi ​​ägare av gamla Saab före GM-eran fortsätter att förses med fler reservdelar som några av oss redan har tagit på en omfattande sökning i nätet eller skrotgårdar, så är den här nyheten goda nyheter. Annat….

 • blank

  Definitivt goda nyheter ... förra gången jag gick och shoppade i september var lagerhållningen av originaldelar ganska låg.

 • blank

  Men har du inte haft det här avtalet sedan februari?

 • blank

  Uii ... väldigt trevligt!

 • blank

  Den perfekta starten på en skruvmejselhelg ...

 • blank

  Det är riktigt bra nyheter.

Kommentarer är stängda.