SAAB 9-3 Aero Test Rides i hela Sverige

Hittills kunde Saabs kunder och framtidsutsikter bara testa 2014er 9-3 Aero i Trollhättan. För att ändra det, förra veckan gick de första nya bilarna från fabriken till Saab-partner över hela Sverige.

Saab 9-3 Aero framför Maingate © 2014 saabblog.net
Testkörning - Saab 9-3 Aero framför Maingate © 2014 saabblog.net

Från och med nu kan potentiella kunder boka sina Saab 9-3 Aero-provkörningar på flera ställen i landet. En lista över Saab-partners som erbjuder en ny 9-3 finns på den officiella hemsidan.

Okej, allt låter bra, men det hjälper oss inte riktigt. Saab är på rätt kurs i Sverige, eftersom fordonen nu också kan beställas lokalt från återförsäljaren. Och Saab-partner ANA, som länge är den största Saab-återförsäljaren världen över, är tillbaka ombord.

Vad som intresserar oss mer är hur 2014 Saab 9-3 Aero verkligen kör.

Även om det kördes rapporter i olika svenska tidningar, men alla tester ser bilen genom en biljournalistens glasögon. Och inte från en fläkt eller kunds perspektiv. Så det är dags för vår recension. Hur kör 2014er Aero?

Känns det som de välbekanta modellerna, eller är förändringarna märkbara och påtagliga? Vi ”upplevde” det i Trollhättan. Vår testrapport och Saab 9-3 intryck, modellår 2014, kommer från första hand hit på bloggen de närmaste dagarna.

Text & bild: tom@saabblog.net

8 tankar om “SAAB 9-3 Aero Test Rides i hela Sverige"

 • blank

  Trevligt att se, men levereras fortfarande inga slutkunder i Sverige?

 • blank

  Wow, ett annat steg från NEVS, som stärker tron ​​på SAABs framtid.

 • blank

  När jag hörde ordet "testrapport" hörde jag lite "super". Så snälla, låt inte ”nästa dagar” bli för långa 🙂

  • blank

   Kommer inte vara för lång. Måndag senast

 • blank

  OK Tom, nu när du säger det, ser jag det också.
  Tack. Lyckligtvis ingen Saab!

 • blank

  Men vi är nyfiken!
  Vad finns på bilden i bakgrunden?
  Okänt fordon!

  • blank

   En utländsk elektrisk tillverkare (Nissan). NEVS testar vad konkurrenten kan göra

   • blank

    Det är inte mycket i fallet med Nissan Leafs - en gång hade det för testning på college när jag fortfarande arbetade där. Varken när det gäller prestanda eller inom räckhåll för medförare. Jag hoppas på mycket mer från NEVS - och hur det ser ut kommer du inte bli besviken.

Kommentarer är stängda.