Saab -möte "Piloter önskas 2014" - endast 3 startplatser gratis!

Okej, här kommer den sista chansen för alla Saab 9-5 NG-ägare som vill vara en del av vårt möte "Pilots wanted 2014". Visserligen är det fortfarande en tid kvar till juni, men vi har redan fått fler registreringar än väntat.

Saab träffar 2013 i Kiel © 2014 saabblog.net
Saab träffar 2013 i Kiel © 2014 saabblog.net

Redan registrerade är fordon från Sverige, Norge, Lettland, Schweiz, Nederländerna och Tyskland. Ensam 5 Saab 9 5-NG skinnställ tillverkade av förserier har hittills gjort, och så många av de sällsynta sport egendom aldrig var i norra Tyskland som finns på ett ställe.

Liksom förra året träffas vi 2014 igen på grund av Saab centrum Kiel, som organiserar evenemanget i samarbete med bloggen. På vårt Saab 9-5 NG möte på 13. och 14. En touch av Sverige kommer att märkas i juni, och det finns gott om prat kring Saab och 9-5. Hjortföreställning erbjuder speciella Saab 9-5 NG tillbehör och tuning delar till ett speciellt pris och som en annan supporter vi kunde Triboron Tyskland vinna. Mötet startar på fredag ​​med incheckningen av piloter och deras besättning. På lördag finns en utgång och ett mycket Saabian stödprogram.

Saab träffar 2013 i Kiel © 2014 saabblog.net
Saab träffar 2013 i Kiel © 2014 saabblog.net

Bra humör och en extra dos av Saab garanteras! På saabmidsommar.de finns programmet tillgängligt på flera språk, och det är även möjligt att registrera sig. Saab 9-5 NG piloter som vill njuta med oss ​​i Kiel Saab händelse bör registrera sig i de kommande dagarna!

Text och bilder: tom@saabblog.net