Orio AB förvärvar Saab Spare Parts Distribution för NEVS

Skorstenarna röker så långsamt, och i Trollhättan går nya fordon av linjen. Även om de svenska tankarna är nästan oförstörbara och alltid skyddar oss, behövs fortfarande en service och reservdelsförsörjning.

National Electric Vehicle Sweden
National Electric Vehicle Sweden

Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB, som hittills har levererat delar av vår Saab fram till och med Spyker-era, kommer nu också att ta över reservdelsförsörjningen för de nya fordonen från NEVS.

Låt oss vara ärliga ! Det här är ingen överraskning, för installationen med försäljning och vänskap är fortfarande delvis på plats och behöver bara anpassas till de ”nya” delarna. Men framtida Saab-fordon får sin service och sina originaldelar som tidigare från den traditionella Saab-partnern. Detta är mycket goda nyheter för Saabs förare och för våra återförsäljare idag!

Den ursprungliga artikeln finns på denna länk.

Alltid en lycklig åktur!

Text & bild: yves@saabblog.net