Saab 96-tradition i butiksfönstret

Ingen bild från Sverige, ingen Saab-bild från 60-åren. Våra tyska Saab-återförsäljare håller märkesflaggan med mycket engagemang och överbryggar väntetiden med viss kreativitet tills nya fordon från Sverige rullar till oss.

Saab showcase
Saab showcase

Var kom det här fotot från? Som jag sa kommer det inte från Sverige och kommer inte från tidigare tider. Saab 96, flankerad av Saab Mode, ligger i Rheinland. Saab Zentrum Bonn har renoverat ett av sina butiksfönster i en vintage design. Skjortorna är igenkännbara Saab, kjolarna med bilmotiv kommer från en formgivare med ett hjärta för bilpassion. Det kan vara, så vi får höra i framtiden även textil skapelser med Saab vintagemotiv.

Saab showcase med Saab 96
Saab showcase med Saab 96

Passion för Saab finns i olika former; Idéerna är inte begränsade. I Bonn kan fansen beundra varumärkestraditionen i butiksfönstret Kunert Automobile AG, en långsiktig Saab-partner. Jag tycker att det är bra och uppfriskande annorlunda!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Kunert Automobile AG, Bonn

4 tankar också "Saab 96-tradition i butiksfönstret"

  • Trevlig idé ....

  • Vacker, gör fortfarande bra i butiksfönstret!

  • Bra idé!
    Skjortorna med matchande kjolar klär sig riktigt bra 🙂! Kommer matchande band / flugor till männen? En riktig blickfångare!

    • ... om vi redan är på "rumspinnen" med kläder ....

      Jag skulle alltid vara angelägen om en fin marinblå baseballlock med HappyDriver (men tyvärr, tyvärr "officiellt" bestämde ingenting).

Kommentarer är stängda.