SAAB-testspår

Efter att ha rest på dagen igår och inte sett en enda Saab på några 360 kilometer, men två nya Maserati, är det idag kontorsdagen.

Saab Test Track SU Video
Saab Test Track SU Video

Skrivbordet är fullt och behöver uppmärksamhet. Det finns knappast någon tid för Saab-hobbyen. Hur passande att Saabsuniteds vänner gjorde en testspårvideo. Filmade i Trollhättan på Saabs provningsplats. Medan jag tar hand om de oundvikliga sakerna, för läsarna i SU finns det cirka 10-minuter med ren Saab. Med undertexter.

Det finns ännu fler insikter om Saab -fabriken på Instagram. NEVS visar bilder från det dagliga Saab -livet och från fabrikslokalerna. Ett första steg i rätt riktning. Alla tillverkare har nu egna bloggar, Facebook -sidor och sociala medier. Med ”Inside Saab” fanns en blogg direkt från Trollhättan en kort stund fram till slutet av 2011. En trend som NEVS inte kan undvika, eftersom vi fans vill ha små, direkta insikter. Det är nog bara en tidsfråga innan vi får se en officiell blogg direkt från Sverige igen.

Saab är på språng, aktiviteterna ökar märkbart. Det är fortfarande spännande!

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om “SAAB-testspår"

  • Instagramm är ganska bra, varje arbetsdag ett nytt foto, ibland kända ansikten och frågor besvaras också

  • blank

    Jag tycker att det är långsamt men stadigt i rätt riktning! Jag ser verkligen fram emot uppdateringen och den konvertibla!

  • blank

    Instagram är åtminstone ett litet steg ... En bra webbplats skulle vara till hjälp (den nuvarande behöver omedelbart förbättras), jag vågar inte drömma om mer.

Kommentarer är stängda.