SAAB på VOX NU

Saabs fans som inte kunde se inlägget klockan 17:00 eller som använde det soliga vädret för utomhusaktiviteter kan nu se klippet på VOX NU hämta på nätet.

Saab post på Vox nu
Saab post på Vox nu

Utställningen börjar med Saab, och jag tror att det är det mest positiva Saab-bidraget från de senaste åren, vilket vi fick se i Tyskland. Vad gjorde det inte på skärmen i programmet och vad Mikael Östlund hade att säga om Saab och framtiden, det är allt här i detalj på bloggen imorgon.

Text: tom@saabblog.net

6 tankar om “SAAB på VOX NU"

 • Tom,

  Din hänvisning till Sir Peter Ustinov påminner oss om att det också finns stora namn bland SAAB-entusiaster - jag kan väl komma ihåg en TV-biografi om Peter Ustinov, under vilken han också satt bakom ratten i sin mycket vackra SAAB 9000 (rosenkvarts -metallisk).

 • blank

  Tom, berätta mer om du kan .. Vi väntar på det ...

 • blank

  Bra bidrag - till framtiden ... !!!
  Tack Tom, tack Markus och tack Karl-Heinz Lafrentz, återförsäljaren som jag har varit förknippad med i 30 år. Vi SAAB -fans och de som alltid har hållit flaggan för SAAB väntar på nya Saabs och nya modeller. Inom bilsektorn finns det tillräckligt med ”enhetlighet” - vi vill ha det som alltid har stickat ut från mängden - SAAB….

  • blank

   Enligt denna rapport, dock inte på den europeiska halvklotet, som uttryckligen sa .... Sorg är höft för oss ...

 • blank

  Trevligt!
  Fortsätt det bra arbetet, både till Saab och Tom!

Kommentarer är stängda.