Saab på Techno Classica Essen

I morgon öppnas Techno Classica, Världsmässa för vintage och klassiska bilar i Essen! Saab kommer att vara representerad på minst två ställen.

Saab 96 Monte Carlo vid Triboron monter i Essen
Saab 96 Monte Carlo vid Triboron monter i Essen

Även om de inte är officiella ställen, skulle det för mycket förväntas, men varumärket från Trollhättan visar fortfarande närvaro. Våra vänner av Triboron - Ett stort Saab-hjärta slår också där - finns i Hall 9.0, monter 122. Naturligtvis finns det en Saab i centrum, för Triboron Tyskland är en stiftelse av Hamburgs Saab-vänner.

Den som vill lära sig mer om Triborons svenska innovationer är välkommen och kommer att träffa välkända ansikten från Saab-scenen på stativet.

Medlemmarna av 1. Tyska Saab-klubbar Du kan inte hitta det långt i hallen 9.1. Stå 140. Till och med idag fanns det en uppbyggnad i den sista sprinten, för imorgon är mässan redan öppen för handelsbesök.

Techno Classica är en fast storlek och nödvändig för traditionell vård. Tillverkarna har erkänt detta i flera år, och det andra svenska varumärket från Göteborg kommer att representeras i år med sex fordon. Achim och jag kommer att vara på plats på lördag, träffa vänner som varje år och se vad det finns att tala om Saab.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Götz för saabblog.net