VOX auto mobil handlar om Saab

Mark och Yves var ute på Geneva Motor Show i år utan mig. Faktiskt hade ett gemensamt besök på mässan planerats i veckor, och datum runt besöket var också fixat. Men en annan Saab-berättelse ägde rum samtidigt, så vi reser separat.

Vox bil vänder sig i Kiel © 2014 saabblog.net
Vox bil vänder sig i Kiel © 2014 saabblog.net

Ett team av auto mobil - Vox bilmagasin vände sig i Kiel till ämnet Saab. Det har varit otroligt två år sedan det fanns på sändaren ett inlägg om Saab Spirit som producerades i Halstenbeck. Vid den tiden handlade det om den eventuella slutgiltiga avyttringen av vårt favoritmärke. Hur överlevde vi de två åren?

Nu, 24 månader senare, är situationen för varumärket tilltalande, det handlar om återkommande av det traditionella varumärket från Trollhättan. Ett ämne för vilket man gillar att ta tid!

Den största delen av skottet hittades Saab Service Kiel istället fanns det många utomhus- och körbilder. För mig var det en gång en dag full av nya, spännande upplevelser, utan att vilja prata om detaljer och tillåtas. Vad som kommer att göra det från den här fullständiga dagen av skytte i några minuter av den slutliga versionen är för mig som lekman den spännande frågan.

Ingen radarkontroll. Vox lag redo för utomhus skott. @ 2014 saabblog.net
Ingen radarkontroll. Vox lag redo för utomhus skott. @ 2014 saabblog.net

På showen finns också Markus Lafrentz från Saab-basen i Kiel, som talar som Saab-partner om sin syn på saker, och bloggaren. NEVS svikade oss inte under produktionen och levererade material. Men vi är inte Saab och vi kan inte tala för varumärket. Av denna anledning anslöts Mikael Östlund från Sverige, representanten för NEVS-varumärket, live. Som redan är en signal och på ett visst sätt ett positivt perspektiv för framtiden.

Dagen i Kiel var spännande och utmattande, men vi hade alla mycket roligt. Teamet bakom kameran är minst lika positivt bilgalen som vi är. Vad Mikael Östlund kunde berätta om Saab-framtiden och detaljerna i bidraget, allt förblir låsbart tills sändningen. Sändningsdatumet har ännu inte fastställts, idag börjar Vox klippa råvaran.

Det är fortfarande spännande, men så snart vi får reda på när det kommer att sändas kommer våra besökare att läsa det på bloggen!

Text och bilder: tom@saabblog.net

 

 

 

7 tankar om “VOX auto mobil handlar om Saab"

 • blank

  Stark historia! 2014 blir ett SAAB-år!

 • blank

  En annan anledning att se fram emot bloggen! Jag är väldigt glad över VOX-bidraget! Och det faktum att NEVS var där är fortfarande hoppfullt ....
  Soliga utsikter till alla läsare!

 • blank

  Bra att NEVS kom ombord. Talar starkt för allvaret och intresset för SAAB-förare. Det gör oss hoppas på framtiden!

 • blank

  Wow.
  Mycket trevligt, det är igen om Saab!

  Har Lafrentz (på grund av sitt engagemang de senaste åren) nu ”ersatt” Halstenbeck som ”första kontaktpunkten” i D?

  • blank

   Du ställer frågor ... Naturligtvis har vi fortfarande engagerade återförsäljare, särskilt i Hamburg-området. Men 9-5 NG SC och 9-4x finns bara i Kiel.

   • blank

    Ja förlåt, frågan var ganska "dum" ... (för lite espresso idag) ;-(

   • blank

    ... och hon sålde 9-7x till oss. Eftersom detta, precis som de andra 9-7x, importerades på initiativ av en återförsäljare, visar det att Kiel alltid har försökt ge kunderna de senaste modellerna utan Saab-stöd.

Kommentarer är stängda.