Team saabblog.net på Genèves Motor Show 2014

Liksom föregående år var vi i Genève igen 2014. Se bara vad branschen håller på med, oavsett vår Saab-passion.

Saab-laget på Genèves Motor Show 2014. © 2014 saabblog.net
Saab-laget på Genèves Motor Show 2014. © 2014 saabblog.net

Eftersom det lilla kultmärket från Trollhättan också strålade på den aktuella bilmässan med sin frånvaro. Men vi antar att tiden för avhållsamhet från Saab närmar sig sitt slut. NEVS startar vid Peking Motor Show, som startar den 20 april; Europeiska mässor kommer att följa.

Så vi använder den förmodligen sista bilsalongen utan Saab-deltagande för ”fusk”. Naturligtvis besökte vi de svenska varumärkena, var på Volvo och Koenigsegg. Och kom också in på Qoros, där tidigare Saab- och Volvosingenjörer integrerade sina kunskaper. Annars gällde emellertid följande för Yves och Mark: vad som är tillåtet är vad som är intressant och vad som är nytt.

Vi kommer att berätta för intryck av vår turné på mässan i Genève från imorgon på bloggen.

Text: tom@saabblog.net

Bild: mark@saabblog.net