Team saabblog.net på Genèves Motor Show 2014

Som vi gjorde förra året besökte vi också 2014 igen i Genève. Ta en titt på vad industrin gör, oavsett vår Saab-passion.

Saab-laget på Genèves Motor Show 2014. © 2014 saabblog.net
Saab-laget på Genèves Motor Show 2014. © 2014 saabblog.net

Eftersom det lilla kultmärket från Trollhättan skenade även i det nuvarande bilutställningsrummet genom frånvaro. Men vi antar att tiden för Saabs avhållande upphör. NEVS startar vid Peking Motorshow, som kommer att äga rum vid 20. April börjar Europamässor kommer att följa.

Så vi använder den förmodligen senaste bilsalongen utan att Saab deltar i "fusk". Naturligtvis besökte vi de svenska varumärkena och besökte Volvo och Koenigsegg. Och har också slutat med Qoros, där tidigare Saab- och Volvo-ingenjörer kommer att införliva sin kunskap. Annars var det dock för Yves och Mark: tillåtet är det som trivs, vilket är intressant och nytt.

Vi kommer att berätta för intryck av vår turné på mässan i Genève från imorgon på bloggen.

Text: tom@saabblog.net

Bild: mark@saabblog.net