SAAB 9-5 NG Sportkombinationsuppgraderingsvektor - Aero

Saab 9-5 sportdräkt av Michèl Annink har uppnått ett visst rykte i Sverige. Det är den första nya generationens sportbil för att få 2013-godkännande i november i Sverige.

Saab 9-5 NG sportkläder från Michèl Annink
Saab 9-5 NG sportkläder från Michèl Annink

En lång och dramatisk historia, som gick igenom flera medier och krävde mycket tålamod från alla inblandade. Under tiden var 9-5 återigen en gäst i Tyskland. Den sällsynta kombinationen med VIN 00017 har nu genomgått en optisk uppgradering. vid Saab Service Kiel blev den mellanliggande varianten Vector an Aero. Den bästa versionen av serien har mer idrottande närvaro, och den fullständiga omvandlingen visar vad som är möjligt.

Förteckningen över modifieringar: Aero främre stötfångare, Aero avgassystem, Aero interiör trim, Aero bokstäver. Lägg till en "Brushed aluminium dashboard" och det ursprungliga Aero-ratten. Fortfarande saknar, om jag tittar på bilderna så här, Aero pedalerna i aluminium, men de kommer säkert att komma till det. Resultatet ser bra ut.

Okej, purister kan säga att det aldrig har funnits en 1.6 T i Aero Trim ex-fabriken och skulle inte ha funnits. Och förmodligen att du ska lämna ett sådant sällsynt fordon i originalet. Jag tror det är tillåtet, vilket är roligt. Och om någon gång, i många år, är det ursprungliga tillståndet önskat, då är en "nedgradering" utan ett problem möjligt.

Vad som saknas för att slutföra lycka är dessa de sällsynta 19 "Edge-fälgarna. De ska eftermonteras på sommaren, då kom optiken till 100% på Aero-nivå.

Michèl Anninks 9-5 sportkläder kommer sannolikt att vara på vår "Pilots Wanted 2014" -händelse i juni. Den officiella registreringen är ännu inte möjlig, vi jobbar hårt med programmets subtiliteter. Saab 9-5 NG har redan i förväg bekräftat förare från Skandinavien och Tyskland och bokat boende i Kiel. Uppdateringar till "Pilots Wanted 2014" kommer inom de närmaste dagarna.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Saab Service Kiel

En tanke också "SAAB 9-5 NG Sportkombinationsuppgraderingsvektor - Aero"

  • en dröm ...

Kommentarer är stängda.