Trollet ringer! 37. Troll rally i Sachsen.

Idag tillbaka till några tystare ämnen. På 21. och 22. Juni är den traditionella troll rallyen av Saab vänner Erftkreis redan till 37. Tid istället. Den här gången trollar touring Dresden Elbe Valley.

SAAB 9-5 SC NG och 9-4x. Dresden Neumarkt. © 2014 saabblog.net
SAAB 9-5 SC NG och 9-4x. Dresden Neumarkt. © 2014 saabblog.net

Förra året ägde Troll Rally plats i Övre Franconia, precis på helgen när Saabfestivalen startade i Trollhättan. Så bestämde jag mig då med ett dåligt samvete för Sverige och mot Övre Franconia. I år är beslutsfattandet enklare och det är igen, i riktning mot Dresden.

Troll Rally äger rum i år som en turisttur utan tidsbedömning och leder längs Elbe Valley runt Dresden. Ruttens längd är cirka 100 kilometer; Troll Rally-planerarna har valt ett hotell utanför Dresden på Saxon Weinstrasse som utgångs- och slutpunkt. Liksom föregående år stöds evenemanget Saab Freunde Erftkreis av Saab centrum Bamberg.

Allt låter lovande. Elbe Valley är vacker, och många Saab-samtal garanteras i helgen.

Registreringsfristen är 7. Mars 2014, på hemsidan för Saab-vännerna finns tillgänglig inbjudan och program för nedladdning. Många mer än 20-fordon i det lilla varumärket från Trollhättan finns fortfarande idag rapporterade, Troll Rally lovar att bli en bra Saab-händelse!

Text & bild: tom@saabblog.net

2 tankar om “Trollet ringer! 37. Troll rally i Sachsen."

  • blank

    Det finns för närvarande 29 vackra, eleganta SAABS

  • blank

    Det kommer att vara ett riktigt SAAB-land, denna Sachsen! Den 25.5.2014 maj XNUMX kommer allt att bli varmt runt Chemnitz och jag hoppas att det också finns Saab-vänner från Erfkreis! 🙂

Kommentarer är stängda.