Saab nya bilar till Spanien?

Ytterligare en liten dos spekulationer för helgen! Igår fick jag ett mejl från Spanien i min brevlåda. På den iberiska halvön kan det finnas nya Saab-bilar igen från sommaren efter mer än tre års torkan.

Finns det några SAAB nya bilar från sommaren i Spanien © 2014 saabblog.net
Finns det några SAAB nya bilar från sommaren i Spanien © 2014 saabblog.net

Som åtminstone skrev för två dagar sedan "La Tribuna de Automocion"Med hänvisning till personer som inte heter. Saab hoppas kunna återvända till den spanska marknaden med 9-3 på sommaren. Allt detta låter lite spekulativt, det finns inga officiella bekräftelser.

Men det finns en mycket tydlig trend i medielandskapet. I Nederländerna, Norge och nu i Spanien är Saab tillbaka på dagordningen. Alla tre länderna var starka marknader för varumärket från södra Sverige till slutet, och återkomsten till dessa regioner verkar logisk. Även den spanska AutoBild hoppade på den här historien, kanske finns det verkligen väsen bakom det.

15 bilar per dag - eller en vecka?

Det är också oklart hur många fordon som för närvarande rullar av produktionslinjen i Trollhättan varje dag. "Motoradictos" skriver om 15 fordon per dag (15 unidades diarias), men hänvisar till "La Tribuna de Automocion”Det skriver om 15 fordon per vecka (15 coches a la semana). De

13 tankar om “Saab nya bilar till Spanien?"

 • blank

  Hej Tom, jag känner mig som Herbert, jag skulle också ha velat veta mer om ämnet, särskilt eftersom jag fortfarande har Götz-testflaskan i skåpet och alltid har väntat på startsignalen. En kommentar (från Götz?) Var något som "Töm behållaren och fyll den med 250 ml första gången". Hur började du med din 9000?

  Skulle vara synd om nivån smutsar här !!

  Hälsningar från kusten och en trevlig helg
  Gerd

  • blank

   Jag började nog inte rätt ... Mark skriver: ”När du använder tanken för första gången, kör tanken nästan tom. Sedan en full 250 ml flaska TRIBORON på den. Och fyll nu upp som vanligt. Nu, innan nästa tankning, fyll bara i 50 ml med den praktiska doseringssatsen och tanka sedan normalt. " Kanske kommer Götz från Triboron att förklara detta för oss med en kort kommentar på bloggen.

   • blank

    Hej mina vänner,
    Triboron drivmedel städar motorn och bränslesystemet och deltar aktivt i förbränningsprocessen. Den officiella doseringen för varje tank är enligt etiketten 1: 1000 (t.ex. jag vill fylla på 50 liter, jag fyller i före 50ml Triboron). Nu är varje bil annorlunda, slitage, förorening, bränsletyp, konstruktion och eventuellt påtagliga problem / defekter, smutsiga sensorer etc. och den personliga körprofilen. I genomsnitt säger erfarenheten att det krävs så att 2-3-tank fylls tills den fullständiga effekten av Triboron-drivförstärkaren justerar till begagnade fordon. Den verbala rekommendationen att använda dubbelt så stor mängd Triboron i den första tankfyllningen har bakgrunden att förkorta rengöringsfasen och användaren känner omedelbart fördelarna. När det gäller Mark som skulle ha varit korrekt i sin bil så 136ml Triboron.
    Eftersom Mark måste testa flera produkter från Triboron för enkelhetens skull, enkelt uttryckt, ta första ne liten flaska (det är hur en 300ml flaska!) Och sedan liters flaskor med 1 1: 1000. Rekommendationen är också utformad speciellt för Mark (bränsle diesel, Hirschtuning, dynamisk körstil) och han bör omedelbart märka något. Han skrev också att min Saab inte längre låter som diesel. Det har inte snedvridit testet men det är inte säkert det långsiktiga testet. Resten kör fortfarande och de förståeligta data publicerades inte alls, Mark har just presenterat sitt test så bara.
    Grundregeln: om du bara vill prova Triboron följer du bruksanvisningen och ml-skalan på flaskan!

    Önskar en fin söndag
    Götz

 • blank

  OT: Det är synd att Triboron-diskussionen stoppades vid en punkt där det bara fanns entusiastiska erfarenhetsrapporter och helt oerfarna skepsis ...

  Läsarna här är mogna och kan ordna det här själva.

  Jag skulle ha varit intresserad av hur många positiva rapporter ackumuleras, om alls fortfarande en kritisk kommentar från någon hittar som faktiskt tilltalar för sin kritik på erfarenhet, eller om det i det här dikotomi entusiastiska användare med god erfarenhet å ena sidan och grossist avvisande proklamerar skeptiker kvar på den andra.

  Så osäkerheten är kvar i rummet och jag vet inte om jag ska försöka eller lämna Triboron.

  • blank

   Tyvärr var det kommentarer från läsare som ännu inte har skrivit någonting om Saab, som inte har erfarenhet av Triboron, och som har handlat ganska personligt mot en av kommentatorerna. Kommentarerna var för måttliga och släpptes inte. Av den anledningen var ämnet avslutat.
   Ytterligare testimonials från Mark, som driver det långsiktiga testet, kommer att följa. Men även där kommer jag också att avsluta ytterligare diskussioner om detta ämne, vilket bedrivs otillbörligt. Eftersom jag varken har tid eller önskan i framtiden att behöva leda en modererad blogg och låta mig skriva kommentarer under bältet. Vi har kunnat göra utan sådana saker för 3 år och jag hoppas att det fortsätter att fungera.

   • blank

    Hej Tom. Är det inte möjligt att blockera blueperformance för ett blogginlägg i allmänhet? Det är inte första gången som sådana tvetydiga kommentarer kommer från honom. Vi Saab-förare är vår egen gemenskap - konstiga - toleranta - också öppna för att diskutera andra märken - men inte stötande.

    Personligen kommer jag att beställa Triboron från Tyskland och testa det på min 9-5 II TTiD. För att jag är övertygad.

    Alla de bästa

    • blank

     Blueperformance tillkännagav idag via e-post att han inte kommer att delta i framtida diskussioner på bloggen. Detta är ämnet i tabellen.

   • blank

    Mycket bra! Tack.

   • blank

    Förstå. Det är konstigt att så många plötsligt känner sig kallade att göra sina första kommentarer om ämnet Triboron ...

    Jag ser fram emot din recension.

 • blank

  Jag skulle inte tro att media nämnde för mycket. Här i Spanien finns det många ”berättelser” med liten bakgrund. Vad jag kan rapportera, och från en ganska tillförlitlig källa, är att det vid denna tidpunkt ännu inte är möjligt att ange ett datum när de nya fordonsleveranserna börjar. Det är sant att de första marknaderna som skulle föredras i Europa är Spanien, Italien, England och Holland. Allt med en mycket stark Saab-närvaro som jag redan har rapporterat i förhållande till Spanien. Jag är ledsen för de tyska fansen, men det ser verkligen ut att de kommer att behöva vänta lite längre ...

  Allen Saab-vänner en avkopplande helg!

  • blank

   Dessa medier säger också att du kan förvänta dig en officiell information om en månad, så det är intressant att höra vad rykten brukar säga, men jag föredrar att vänta på det officiella uttalandet.

   Och du har rätt, Tyvärr är Tyskland inte tillräckligt attraktivt som en marknad. Från den ena sidan är det en stor marknad, från den andra sidan är det ganska mycket pengar i Tyskland för att få fotfäste igen.

 • blank

  Låt oss vänta och se! Men det låter bra! 😉

 • blank

  Så vi kan snart välja från var vi importerar de nya bilarna.

Kommentarer är stängda.