Saab nya bilar till Spanien?

Fortfarande en liten dos av spekulation för helgen! Igår kom ett brev från Spanien till min brevlåda. På den iberiska halvön kan det vara från sommaren, efter mer än tre år av torka, igen Saab nya bilar.

Finns det några SAAB nya bilar från sommaren i Spanien © 2014 saabblog.net
Finns det några SAAB nya bilar från sommaren i Spanien © 2014 saabblog.net

Det skrev åtminstone för två dagar sedan "La Tribuna de Automocion"Med hänvisning till personer som inte nämns. Saab hoppas återvända till den spanska marknaden med 9-3 på sommaren. Allt detta låter lite spekulativt, bekräftelser från officiella källor saknas.

Men det finns en tydlig trend i medielandskapet. Saab är tillbaka i Nederländerna, Norge och nu Spanien. Alla tre länder var starka marknader för det sydsvenska varumärket fram till slutet och återkomsten till dessa regioner verkar logisk. Även spanska AutoBild hoppade på den här historien, kanske finns det verkligen väsen bakom det.

15 bilar om dagen - eller en vecka?

Det är också oklart hur många fordon som för närvarande körs i Trollhättan dagligen utanför linjen. "Motoradictos" skriver av 15-fordon per dag (15 unidades diarias), men hänvisar till "La Tribuna de Automocion"Det skriver från 15 fordon per vecka (15 coches a la semana). den

13 tankar om "Saab nya bilar till Spanien?"

 • Hej mina vänner,
  Triboron drivmedel städar motorn och bränslesystemet och deltar aktivt i förbränningsprocessen. Den officiella doseringen för varje tank är enligt etiketten 1: 1000 (t.ex. jag vill fylla på 50 liter, jag fyller i före 50ml Triboron). Nu är varje bil annorlunda, slitage, förorening, bränsletyp, konstruktion och eventuellt påtagliga problem / defekter, smutsiga sensorer etc. och den personliga körprofilen. I genomsnitt säger erfarenheten att det krävs så att 2-3-tank fylls tills den fullständiga effekten av Triboron-drivförstärkaren justerar till begagnade fordon. Den verbala rekommendationen att använda dubbelt så stor mängd Triboron i den första tankfyllningen har bakgrunden att förkorta rengöringsfasen och användaren känner omedelbart fördelarna. När det gäller Mark som skulle ha varit korrekt i sin bil så 136ml Triboron.
  Eftersom Mark måste testa flera produkter från Triboron för enkelhetens skull, enkelt uttryckt, ta första ne liten flaska (det är hur en 300ml flaska!) Och sedan liters flaskor med 1 1: 1000. Rekommendationen är också utformad speciellt för Mark (bränsle diesel, Hirschtuning, dynamisk körstil) och han bör omedelbart märka något. Han skrev också att min Saab inte längre låter som diesel. Det har inte snedvridit testet men det är inte säkert det långsiktiga testet. Resten kör fortfarande och de förståeligta data publicerades inte alls, Mark har just presenterat sitt test så bara.
  Grundregeln: om du bara vill prova Triboron följer du bruksanvisningen och ml-skalan på flaskan!

  Önskar en fin söndag
  Götz

 • Jag förmodligen inte började ordentligt ... Mark skriver "När den första använder tanken så tom som möjligt. Sedan en full 250ml flaska TRIBORON på den. Och fyll nu som vanligt. Nu före tankning fyller du bara 50 ml med den praktiska doseringssatsen och fyller sedan som vanligt. "Kanske Götz från Triboron kommer att förklara det här för oss med en kort kommentar till bloggen.

 • Blueperformance tillkännagav idag via e-post att han inte kommer att delta i framtida diskussioner på bloggen. Detta är ämnet i tabellen.

 • Dessa medier säger också att du kan förvänta dig en officiell information om en månad, så det är intressant att höra vad rykten brukar säga, men jag föredrar att vänta på det officiella uttalandet.

  Och du har rätt, Tyvärr är Tyskland inte tillräckligt attraktivt som en marknad. Från den ena sidan är det en stor marknad, från den andra sidan är det ganska mycket pengar i Tyskland för att få fotfäste igen.

 • Hej Tom, jag känner för Herbert, jag skulle också vilja lära mig mer om ämnet, särskilt eftersom jag fortfarande har testflaskan Götz i garderoben och har alltid väntat på startsignalen. En kommentar (av Götz?) Var om "tom tank och fyll i första gången 250ml". Hur började du med din 9000?

  Skulle vara synd om nivån smutsar här !!

  Hälsningar från kusten och en trevlig helg
  Gerd

 • Jag förstår. Konstigt att när det gäller Triboron så många känner sig plötsligt till Erstkommentaren ...

  Jag ser fram emot din recension.

 • Mycket bra! Tack.

 • Hej Tom. Är det inte möjligt att blockera blueperformance för en blogginlägg i allmänhet? Det är inte första gången som så tvetydiga kommentarer kommer från honom. Vi Saab-förare är vår egen gemenskap - konstig - tolerant - också öppen för att diskutera andra märken - men inte stötande.

  Personligen kommer jag att beställa Triboron från Tyskland och testa det på min 9-5 II TTiD. För att jag är övertygad.

  Alla de bästa

 • Tyvärr var det kommentarer från läsare som ännu inte har skrivit någonting om Saab, som inte har erfarenhet av Triboron, och som har handlat ganska personligt mot en av kommentatorerna. Kommentarerna var för måttliga och släpptes inte. Av den anledningen var ämnet avslutat.
  Ytterligare testimonials från Mark, som driver det långsiktiga testet, kommer att följa. Men även där kommer jag också att avsluta ytterligare diskussioner om detta ämne, vilket bedrivs otillbörligt. Eftersom jag varken har tid eller önskan i framtiden att behöva leda en modererad blogg och låta mig skriva kommentarer under bältet. Vi har kunnat göra utan sådana saker för 3 år och jag hoppas att det fortsätter att fungera.

 • OT: Det är synd att Triboron-diskussionen stannade på en punkt där det bara fanns entusiastiska erfarenhetsrapporter och helt oerfarna skepsis ...

  Läsarna här är mogna och kan ordna det här själva.

  Jag skulle ha varit intresserad av hur många positiva rapporter ackumuleras, om alls fortfarande en kritisk kommentar från någon hittar som faktiskt tilltalar för sin kritik på erfarenhet, eller om det i det här dikotomi entusiastiska användare med god erfarenhet å ena sidan och grossist avvisande proklamerar skeptiker kvar på den andra.

  Så osäkerheten är kvar i rummet och jag vet inte om jag ska försöka eller lämna Triboron.

 • Jag skulle inte tro att media nämnde för mycket. Här i Spanien finns det många "berättelser" med liten bakgrund. Vad jag kan rapportera, och från en ganska tillförlitlig källa, är att det vid denna tidpunkt ännu inte är möjligt att ange ett datum när de nya fordonsleveranserna börjar. Det är sant att de första marknaderna som skulle föredras i Europa är Spanien, Italien, England och Holland. Allt med en mycket stark Saab-närvaro, som jag redan har rapporterat i förhållande till Spanien. Jag är ledsen för de tyska fansen, men det verkar verkligen som om de kommer att behöva vänta lite längre ...

  Allen Saab-vänner en avkopplande helg!

 • Låt oss vänta och se! Men det låter bra! 😉

 • Så vi kan snart välja från var vi importerar de nya bilarna.

Kommentarer är stängda.