saabblog.net Dagbok 2014

Om du tittar på det SAAB-dagbok för 2014 På kan man tro att det aldrig fanns något problem med utbudet av nya fordon från Trollhättan. Stammtischens möten äger rum regelbundet. Mycket många utgångar och möten är organiserade eller är fortfarande i förberedelse. SAAB-samhället bor och har många intressen hos många SAAB-ryttare.

Saab Cars kalenderfärg
Bild på hösten möte 2013 från Saab Cars kalender

Under de senaste veckorna hade jag möjlighet att kommunicera med många klubbar och rundabordsserier om datum för detta år. Nästan alla datum har nu skrivits in. Hälsningar och tack igen: Wolfgang från Rhein-Main-området, Andreas från Aachen, Tobi från Niederrhein-stambordet, Thorsten från Köln / Bonn-stamgästerna, Alexander från Münster, Wolef från Koblenz, Ulf från Bergisches Land-stamgäster, Meike och Peter från stambordet Schleswig-Holstein, Thomas från BI / OWL, Josef från stambordet Heidelberg / Weinheim, Ulli från Bremen, Jens från stambordet Rhein-Ruhr och sist men inte minst Hannes från större Hannover-Braunschweig-området.

Många tack till er alla!

Vi på blogglaget vet alltför väl hur mycket passion och svettar dig allt offer för SAAB.

Om du också vill publicera ett möte eller en utgång, kan du skicka ett mail med uppgifterna till termin@saabblog.net.

mark@saabblog.net

10 tankar om “saabblog.net Dagbok 2014"

 • Mycket trevligt med dagboken Tom och Mark.Jeder så raussuchen händelsen som är intressant för honom. Vi är definitivt tillbaka i Chemnitz och tycker fortfarande om att komma ihåg den stora ritten runt Meissen och Elben. Vi ser fram emot det och är säkra på att det kommer att bli ett bra mål igen, precis som 2013 pastamuseet i Riesa. Den vackraste är butikssamtalet på resten.
  Vi ses snart.

  • blank

   Heiko @ ... och skramlingen är borta! 😉

   Wolfgang @ Vi hoppas att det finns något för alla ... 😉

 • blank

  SAAB lever! Tidpunkten för utträde till Chemnitz är redan fastställd och planeringen är klar! Tack igen till Heiko och flygbladet följer snart!
  25.5.2014 10: 00 träffas i Chemnitz Sachsenalee!

  • blank

   Det var också roligt och måste säga att det var värt det. Det har blivit en bra turné med fina höjdpunkter.

  • blank

   Högst upp till höger (datum) går en grön lista med månaderna upp. Bra jobb Mark! Tack!

   • blank

    Perfekt! Som alltid….
    Trevlig hälsning!

 • blank

  Moin, tacket går tillbaka till dig! Det är kul att läsa dina nyheter och andra rapporter. Att vi får publicera vår stamgästs bord med dig och den ena eller den andra av oss har inte hört någonting från oss förut! Fortsätt det bra arbetet! SAAB hälsningar Wolef 😉

 • blank

  Hej,
  Det är möjligt att publicera händelsekalendern som ICS. Så du kan prenumerera på det av Outlook och Co. och sedan har datumen alltid till hands.

  Hälsningar,

  RJ

Kommentarer är stängda.