Åtgärder på Saab Service Frankfurt & Skanimport

I slutet av dagen, två mer saabige anteckningar. Saab Service Frankfurt erbjuder ett begränsat antal ursprungliga Saabfälgar till ett speciellt pris.

SAAB 9-5 NG Rim Alu 105
SAAB 9-5 NG Rim Alu 105

Helt nya originalfälgar erbjuds från lager, som kan säljas till 50% rabatt på listpriset. Dessa inkluderar 17 "och 18" fälgar för 9-3 och fälgar i formatet 18 "och 19" för den nya Saab 9-5 generationen. Nästa vår kommer säkert att komma, och nya Saab-fälgar är alltid värda att överväga.

Skanimport erbjuder reservdelar som alternatorer, kaliper, förrätter och ännu mer för våra fordon i en speciell kampanj. Dessa är delar som har uppgraderats till nytt tillstånd genom upparbetning och som motsvarar kvaliteten på en ny del.

Åtgärden innehåller delar för Saab 900, 9000, 9-3 och 9-5. En bra åtgärd för priskänsliga förare som hjälper till att hålla våra fordon på vägen.

Text: tom@saabblog.net