Ta en paus ....

Det är dags för en kort paus på Saab-bloggen. Postlådan rinner över, skrivbordet är fullt. Så jag satte ett "nödstopp" i några dagar. När bloggen går i vänteläge är förberedelserna för andra Saabiska saker i bakgrunden.

Ta en paus ... igen. © 2014 saabblog.net
Ta en paus ... igen. © 2014 saabblog.net

Implicit är en liten Saab händelse, som är i planeringsstadiet och kommer att äga rum i år i Tyskland. Vilken idé vi har utvecklat, kommer jag att berätta om några dagar. Medan jag är upptagen med dessa saker, och inte bara Mark tar rodret och meddelar dig när det finns nyheter från Sverige.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

7 tankar om “Ta en paus ...."

 • Ja, ja, betraktarens ögon ... ... naturligtvis är SAAB 96 bara "svår att rädda", och ändå lägger detta röda "samtida vittne" ett leende på mitt ansikte, sätter dig i gott humör om de gamla tiderna, de underbara detaljerna så Logotyper med kronan (!), Den frodiga kromen och innovationen i strålkastarsystemet! Härlig!
  Endast: Jag vill inte "spara" det !!!

 • Ett "vackert" samtida vittne kan faktiskt inte upprättas i detta tillstånd.

  Förhoppningsvis kommer inga internetsurfare som inte har hört från SAAB på länge av en slump - den patetiska utseendet på SAAB 96 kan falskt fixa den sista änden av varumärket i deras fantasi snarare än att indikera en framgångsrik omstart.

  Vänligen ta med en riktigt fin SAAB-oldtimer snabbt - eller ännu bättre: Vackra 9-3 konvertibler i olika varianter för att se fram emot våren 2014 och de senaste rapporterna från Troll City.

  Hälsningar från Hamburg

 • Ha de så bra. Denna gamla SAAB är ett vackert samtida vittne. Företagets logotyp är intressant, fortfarande med den svenska kronan som bakgrund. Vad har detta företag upplevt ...
  Många hälsningar från Schweiz

 • Vintertid - svår tid!
  Jag är glad över nya NEVS! Var försiktig!

 • ... och snälla ta inte för lång paus 😉

 • Ha kul medan du tränar

 • Ta hand om dig!

Kommentarer är stängda.