SAAB 9-3 Aero MY 2014 redo för provkörning!

Sedan igår kan intresserade parter köra Saab 9-3 Aero-modellen år 2014 i Trollhättan till testet. Leveransen av de nya bilarna börjar i april. NEVS annonserar i den nuvarande versionen "god hantering, hög säkerhet och komfort, vilket alltid har varit fallet med Saab-fordon".

SAAB 9-3 Aero modellår 2014 © saabblog.net
SAAB 9-3 Aero modellår 2014 © saabblog.net

Huruvida NEVS lovar för mycket och om det verkligen är så; vi vet inte det än. För närvarande körde ingen av oss, varken bloggare eller läsare, den nya Saab. Mitt flyg från Frankfurt nästa lördag är på väg norrut och har något att göra med bilar. Men mitt mål är den här gången definitivt inte Trollhättan. Så det är upp till läsarna. Den som reser i Sverige och passerar Trollhättan får möjlighet att få en uppfattning om sig själv.

Testkörningen kan mailas customersupport@saabcars.com eller via telefon 0046 - (0) 520-85500. Hittills finns det inga annonser eller andra synliga erbjudanden från NEVS i Sverige, vilket är förståeligt i de låga volymerna. Märket kommer bara att verkligen komma till liv med återutläggningen av 9-3-stationsvagnen. Han borde dyka upp på våren. Fram till dess - tålamod.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

4 tankar också "SAAB 9-3 Aero MY 2014 redo för provkörning!"

  • Vet du vilken typ av motorer som används under tiden?

  • Resor erbjuds endast från måndag till fredag ​​!!! Inte på helgen ,,, Synd !!!!!!

    • Du behöver bara jobba lite mer på kundorientering 😉

  • Så som alltid ....
    Men från 12 / 2013 med mer positivt tecken!
    Kommer 2014 att göra en tur runt S ... om inte semesterplanerna ändras!

Kommentarer är stängda.