SAAB 9-3 Aero MY 2014 redo för provkörning!

Sedan igår har intresserade parter kunnat testa Saab 9-3 Aero för modellåret 2014 i Trollhättan. Leveransen av de nya bilarna börjar i april. NEVS annonserar i det aktuella tillkännagivandet "god hantering, hög säkerhet och komfort, vilket alltid har varit fallet med Saab-fordon".

SAAB 9-3 Aero modellår 2014 © saabblog.net
SAAB 9-3 Aero modellår 2014 © saabblog.net

Huruvida NEVS lovar för mycket och om det verkligen är så; vi vet inte det än. För närvarande körde ingen av oss, varken bloggare eller läsare, den nya Saab. Mitt flyg från Frankfurt nästa lördag är på väg norrut och har något att göra med bilar. Men mitt mål är den här gången definitivt inte Trollhättan. Så det är upp till läsarna. Den som reser i Sverige och passerar Trollhättan får möjlighet att få en uppfattning om sig själv.

Testkörningen kan mailas customersupport@saabcars.com eller via telefon 0046 - (0) 520-85500. Hittills har det inte gjorts några annonser eller andra synliga kampanjer från NEVS i Sverige, vilket är förståeligt med tanke på det låga antalet artiklar. Varumärket kommer bara att leva upp med den nya upplagan av godsbilen 9-3. Det bör visas på våren. Fram till dess - tålamod.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

 

4 tankar om “SAAB 9-3 Aero MY 2014 redo för provkörning!"

 • Vet du vilken typ av motorer som används under tiden?

 • blank

  Resor erbjuds endast från måndag till fredag ​​!!! Inte på helgen ,,, Synd !!!!!!

  • blank

   Du behöver bara jobba lite mer på kundorientering 😉

 • blank

  Så som alltid ....
  Men från 12 / 2013 med mer positivt tecken!
  Jag kommer att undvika S 2014 ... om inte semesterplanerna ändras!

Kommentarer är stängda.