"Jag älskar Saab" koppar finns

Det är visserligen inte normalt! Men Saab -ämnet är roligt för oss och så, efter parkeringsskivorna och klistermärkena "Jag älskar Saab", säljs nu också kopparna. Sex olika färger finns tillgängliga och vi skulle vilja ha fler varianter.

Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net
Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net

Tyvärr fanns det tryckbegränsningar som visade oss gränserna för genomförbarhet, och så var det ”bara” sex olika färger. Som alltid inkluderar vi en "Jag älskar Saab" -knapp gratis för varje beställning i vår Saab Fan Shop. Så länge lagret räcker, eftersom lagret av knappar närmar sig slutet. Låt oss se vad mer vi kan tänka på galna ...

Text: tom@saabblog.net

Foto: saabblog.net

2 tankar om “"Jag älskar Saab" koppar finns"

  • Jag stöder fortfarande ihjärtat Saab svartvitt klistermärke. Ännu bättre med rätt Saab-teckensnitt. Skulle vara bra och tillämpligt var som helst. Rosa passar inte överallt, annars skulle min snowboard, takbox etc. täckas med den ...

  • blank

    Vad sägs om placemat möjligen med Autobildern och ämne

Kommentarer är stängda.