"Jag älskar Saab" -koppar tillgängliga

Visserligen är det inte normalt! Men Saab-ämnet är roligt för oss, och efter "Jag älskar Saab" parkeringsskivor och klistermärken är kopparna nu till salu. Sex olika färger finns tillgängliga och vi skulle vilja ha fler variationer.

Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net
Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net

Tyvärr fanns det tryckbegränsningar som visade oss gränserna för genomförbarhet, och så blev "bara" sex olika färger tillgängliga. Som alltid lägger vi till en gratis "I love Saab" -knapp till varje beställning i vår Saab Fan Shop. Så länge lagret räcker, för knapparna är nära. Låt oss se vad vi annars kan tänka på ...

Text: tom@saabblog.net

Foto: saabblog.net

2 tankar om “"Jag älskar Saab" -koppar tillgängliga"

  • Jag stöder fortfarande ihjärtat Saab svartvitt klistermärke. Ännu bättre med rätt Saab-teckensnitt. Skulle vara bra och tillämpligt var som helst. Rosa passar inte överallt, annars skulle min snowboard, takbox etc. täckas med den ...

  • Vad sägs om placemat möjligen med Autobildern och ämne

Kommentarer är stängda.