"Jag älskar Saab" koppar tillgängliga

Visst, det är inte normalt! Men ämnet Saab roligt för oss och så gå till "I love Saab" parkeringsskivor och klistermärken nu är det koppar i försäljningen. Sex olika färger finns tillgängliga och vi skulle ha velat lanserat fler varianter.

Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net
Jag älskar SAAB Muggar © 2014 saabblog.net

Tyvärr var det tryckbegränsningar som visade oss gränserna för genomförbarhet, och så har det blivit "bara" sex olika färger. Som alltid lägger vi till en "Jag älskar Saab" -knappen till varje beställning i vår Saab Fan Shop gratis. Så länge lagret går, eftersom lageret på knappar närmar sig slutet. Låt oss se vad vi kan tänka på ...

Text: tom@saabblog.net

Foto: saabblog.net

2 tankar om ""Jag älskar Saab" koppar tillgängliga"

  • Jag är fortfarande för den svarta och vita klistermärken i Saab. Ännu bättre med rätt Saab-typsnitt. Skulle vara bra och tillämpligt överallt. Rosa passar inte någonstans, annars skulle min snowboard, taklåda etc. vara fast med den ...

  • Vad sägs om placemat möjligen med Autobildern och ämne

Kommentarer är stängda.