SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken.

I prislistan för modellår 2012 var hon under koden RV-CAM beställd. Bakre kameran för Saab 9-5 i den nya generationen. Och också "mein"Saab 9-5 II sportbil, som jag fick pilot 2011 för några dagar, hade en. Vad är inte den värsta tanken på en 5-meter i full storlek!

Saab 9-5 med bakre kamera
Saab 9-5 med bakre kamera

Tack vare goda kontakter till Sverige kunde Saab Service Kiel få de ursprungliga delarna för eftermontering. Bland annat, på grund av att också olika tillbehör kring 9-5 II-sedans och sportkombinationer hittills på bilhandlaren Lafrentz hittades till kunderna. Du ser, affärsmodellen "Saab" kan fungera. Fläktarna belönar det och tar många hundra kilometer att komma dit.

[Sam id = "12" code = "true"]

Men tillbaka till bakre kameran. Den är inkonsekvent integrerad i den högra delen av remsan av den slående LED-ljusremsan. Det blir bara synligt när man tittar på ljumsken underifrån i knäböjning. Annars ser du ingenting! Och det är precis hur det borde vara. Installationen och integrationen sker i Kiel, priserna är på Förfrågan, Resultatet gläder sig åt. I navigationssystemets färgmonitor visas den bakre miljön, vilket gör parkering lättare.

De första eftermonteringen har redan körts i Kiel, tillgängligheten av de ursprungliga Saab-delarna är naturligt begränsad. För att du aldrig gjort det i serieproduktion, vilket på något sätt är beklagligt. För att, som jag sa, hade omvänd kameran varit en bra investering.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

2 tankar om "SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken."

  • Men annars finns det också bra skyltlösningar för NEN Appel & NEN ägg!
    Jag har även fått en dnt från den kända tillverkaren, eftersom de inte behöver en separat bildskärm som en enda, men signalen via WiFi / WiFi och motsvarande app skickas till smartphone ... och dess "monitor" -position kan jag bestämma via Saugnapfhalterung själv

  • Det skulle vara något; Jag kommer att kontakta Autohaus Lafrentz direkt.
    Tack Tom!

Kommentarer är stängda.