SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken.

Det kan beställas i prislistan för 2012 års modell under koden RV-CAM. Bakifrån för Saab 9-5 i den nya generationen. Och även "mein”Saab 9-5 II sportdräkt, som jag fick pilot i några dagar 2011, hade en. Vilket är inte den värsta idén för en vuxen 5-metersbil!

Saab 9-5 med bakre kamera
Saab 9-5 med bakre kamera

Tack vare goda kontakter i Sverige kunde Saab Service Kiel få originaldelarna för eftermontering. Bland annat eftersom olika tillbehör relaterade till 9-5 II sedans och sportdräkter har hittat vägen till kunder genom Lafrentz-återförsäljaren de senaste månaderna. Som du kan se kan Saab-affärsmodellen fungera. Fans hedrar det och tar många hundratals kilometer för att komma dit.

[sam id = ”12 ″ koder =” sant ”]

Men tillbaka till bakifrån. Den är obemärkt integrerad i stången på den slående LED-ljusremsan på höger sektion. Det är bara synligt om du tittar på baren nedifrån på knäna. Annars ser du - ingenting! Och det är exakt hur det ska vara. Installationen och integrationen görs i Kiel, priserna anges Förfrågan, Resultatet gläder sig åt. I navigationssystemets färgmonitor visas den bakre miljön, vilket gör parkering lättare.

De första eftermonteringen har redan körts i Kiel, tillgängligheten av de ursprungliga Saab-delarna är naturligt begränsad. För att du aldrig gjort det i serieproduktion, vilket på något sätt är beklagligt. För att, som jag sa, hade omvänd kameran varit en bra investering.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

 

 

 

 

 

 

 

2 tankar om “SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken."

  • Annars finns det också bra registreringsskyltslösningar för en rulle!
    Jag fick mig en från den välkända tillverkaren dnt eftersom den är den enda som inte behöver en separat bildskärm, men skickar signalen till smarttelefonen via WLAN / WiFi och motsvarande app ... och jag kan själv bestämma dess "monitor" -position via sugkoppgrimman

  • Det skulle vara något; Jag kommer att kontakta Autohaus Lafrentz direkt.
    Tack Tom!

Kommentarer är stängda.