SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken.

I prislistan för 2012 års modell kan den beställas under koden RV-CAM. Backkamera för den nya generationen Saab 9-5. Och även "mein”Saab 9-5 II sportdräkt, som jag fick köra några dagar 2011, hade en. Vilket inte är den sämsta idén för en fullvuxen 5 meter lång bil!

Saab 9-5 med bakre kamera
Saab 9-5 med bakre kamera

Tack vare goda kontakter i Sverige kunde Saab Service Kiel skaffa originaldelarna för eftermontering. Bland annat för att olika tillbehör till 9-5 II-sedaner och sportdräkter har hittat till kunderna genom Lafrentz-återförsäljaren de senaste månaderna. Du kan se att affärsmodellen “Saab” kan fungera. Fansen hedrar det och accepterar hundratals kilometer att köra.

[sam id = "12" koder = "true"]

Men tillbaka till bakifrån. Den är obemärkt integrerad i stången på den slående LED-ljusremsan på höger sektion. Det är bara synligt om du tittar på baren nedifrån på knäna. Annars ser du - ingenting! Och det är exakt hur det ska vara. Installationen och integrationen görs i Kiel, priserna anges Förfrågan, Resultatet gläder sig åt. I navigationssystemets färgmonitor visas den bakre miljön, vilket gör parkering lättare.

De första eftermonteringen har redan körts i Kiel, tillgängligheten av de ursprungliga Saab-delarna är naturligt begränsad. För att du aldrig gjort det i serieproduktion, vilket på något sätt är beklagligt. För att, som jag sa, hade omvänd kameran varit en bra investering.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

 

 

 

 

 

 

 

2 tankar om “SAAB 9-5 II. Bakifrånkamera för svensken."

 • blank

  Det skulle vara något; Jag kommer att kontakta Autohaus Lafrentz direkt.
  Tack Tom!

  • blank

   Annars finns det också bra registreringsskyltslösningar för en rulle!
   Jag skaffade mig en från den kända tillverkaren dnt eftersom det är den enda som inte behöver en separat bildskärm, utan skickar signalen till smarttelefonen via WLAN / WiFi och motsvarande app ... och jag kan bestämma dess "bildskärm" positionera mig själv via sugkoppen 😉

Kommentarer är stängda.