Hirsch Performance Merchandise på cardyourcar.eu

För Saab- och Hirsch-fans erbjuder cardyourcar.eu-butiken möjligheten att köpa Hirsch-prestandavaror till ett speciellt pris. Hirsch performancejackor, polo- eller T-shirts och hattar från det schweiziska beståndet finns där till ett vänligt pris.

Hjort Performance Jacket
Hjort Performance Jacket

Till från SU, som driver butiken, har definitivt bättre kontakter till Sankt Gallen än jag har. Det är inte heller svårt ... Det är inte bara varorna, varav vissa bara finns i begränsat antal. För andra som var slutsålda efter en kort tid, fyller Till för närvarande sin butik. Det kommer att finnas fler Hirsch-produkter att köpa inom en snar framtid.

Inklusive intressanta delar för äldre fordon har hjorten endast i små mängder på lager och vars officiella försäljning har avbrutits under lång tid. Detta kommer att bli spännande för ägarna till 9-3 I och tidiga Saab 9-5. Till kommer att expandera sin butik kontinuerligt, så det är värt ett besök. Och vi stannar och rapporterar när speciellt intressanta hjortbitar ingår i erbjudandet.

Text: tom@saabblog.net

Bild: cardyourcar.eu