SAAB Nyheter. "... så länge du kör en Saab".

Från Schweiz - inspelat av Oliver på Saab Partner Lerch AG i Rothrist-Aarau - det här fotot når oss. Det är den nuvarande reklambannern för Schweiziska grenen Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB.

Saab Service i Schweiz
Saab Service i Schweiz

Slagordet på det är program eller ska jag säga ett löfte? ”Pmed 1947. Och så länge du kör en Saab ". Och som vi vet kan det ta lång tid. Eftersom våra bilar är robusta och hållbara. Även om Saab har börjat producera nya fordon under NEVS-regi och 9-3 sportkombinationen (äntligen) kommer att göra sitt comeback i år, är vi fortfarande beroende av en väl fungerande reservdelar från Orio AB i Nyköping.

Och vi behöver vår dedikerade Händler..die hittills höll ut och förhoppningsvis snart kommer att se ljuset i slutet av tunneln i form av tillgängliga bilar. Jag gillar slogan och saabische banner. Och ja, jag tar löftet bokstavligen!

Text: tom@saabblog.net

Bild: Oliver för saabblog.net

11 tankar om “SAAB Nyheter. "... så länge du kör en Saab"."

 • blank

  Hur många kilometer?

 • blank

  Alltid schweizaren 😉 ... Ser bra ut!

 • blank

  Ja det är unikt för oss i Schweiz och i Saab Servciepartner som beordrade sådana banderoller. Det finns banners även i 3 storlekar och Schweiz, naturligtvis, med text på tyska eller franska. Lg Orio Switzerland AG

  • blank

   I förrgår sågs ingenting vid Garage Millet i Crissier / Lausanne

 • blank

  Slutligen något nytt och till synes i bakgrunden, allting som allting ställa in SAAB. Allt detta saknas från min vän 🙁 Förmodligen finns det inga nya SAAB-flaggor eller andra merchandising i Sverige för återförsäljarna att köpa.

 • blank

  Saab-partner Lerch.?
  Klok vem är fortfarande en Saab?
  Frigör mindre elever att göra rätt jobb.
  Yttrandet från en schweizisk nära ...

  • blank

   Vi kan bara hålla med andy ackle. Det här garaget är en kat ... ... e!
   Har vuxit för snabbt och har för många kontorspersonal + för många olika märken. Chefen skulle i princip vara ok - men är mestadels i Aarau och inte i Rothrist. Tydligen finns det ingen kontroll. Tyvärr kunde detta garage aldrig lösa ett problem direkt.
   Det är synd - men vi har nu hittat ett annat, mindre men bättre SAAB-garage och har aldrig haft några problem sedan dess.
   Med vänliga hälsningar från Schweiz

 • blank

  Mycket bra, jag hoppas att jag kan köra våra Saabs länge och räkna med min återförsäljare och Orio.

 • blank

  Det låter bra! Jag hoppas att du inte glömmer de gamla vackra lådorna ... min "feta" behöver fortfarande mycket! 🙂

 • blank

  Mycket Saabig

Kommentarer är stängda.