SAAB News. "... så länge du kör en Saab".

Från Schweiz - tagit av Oliver hos Saab Partner Lerch AG i Rothrist-Aarau - skaffa oss det här fotot. Det är den nuvarande bannern av Schweiziska grenen Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts AB.

Saab Service i Schweiz
Saab Service i Schweiz

Slagordet på det är ett program eller ska jag säga ett löfte? "Smed 1947. Och så länge du kör en Saab ". Och det, som vi vet, kan vara mycket lång. Eftersom våra bilar är robusta och slitstarka. Även Saab har startat i NEVS riktade till produktionen av nya fordon och 9-3 sport wagon i år (äntligen) upplever en comeback, vi är fortfarande beroende av en väl fungerande leverans av reservdelar från Orio AB i Nyköping.

Och vi behöver vår dedikerade Händler..die hittills höll ut och förhoppningsvis snart kommer att se ljuset i slutet av tunneln i form av tillgängliga bilar. Jag gillar slogan och saabische banner. Och ja, jag tar löftet bokstavligen!

Text: tom@saabblog.net

Bild: Oliver för saabblog.net

11 tankar om "SAAB News. "... så länge du kör en Saab"."

 • Vi kan bara hålla med Andy. Detta garage är en katt ...... e!
  Har blivit alltför snabb och har för mycket kontorspersonal + för många olika märken. Chefen skulle i princip vara OK - men är mestadels i Aarau och inte i Rothrist. Det saknar uppenbarligen kontrollen. Tyvärr kunde det här garaget aldrig omedelbart lösa ett problem.
  Okej - men vi har nu hittat en annan, mindre men bättre SAAB - Garage och sedan dess inga fler problem.
  Med vänliga hälsningar från Schweiz

 • Hur många kilometer?

 • I förrgår sågs ingenting vid Garage Millet i Crissier / Lausanne

 • Alltid schweizaren

 • Ja det är unikt för oss i Schweiz och i Saab Servciepartner som beordrade sådana banderoller. Det finns banners även i 3 storlekar och Schweiz, naturligtvis, med text på tyska eller franska. Lg Orio Switzerland AG

 • Slutligen något nytt och till synes i bakgrunden, allting som allting ställa in SAAB. Allt detta saknas från min vän 🙁 Förmodligen finns det inga nya SAAB-flaggor eller andra merchandising i Sverige för återförsäljarna att köpa.

 • Saab-partner Lerch.?
  Klok vem är fortfarande en Saab?
  Frigör mindre elever att göra rätt jobb.
  Syns av en swiss i närheten ....

 • Mycket bra, jag hoppas att jag kan köra våra Saabs länge och räkna med min återförsäljare och Orio.

 • Det låter väldigt bra! Hoppas att du inte glömmer de gamla vackra lådorna ... min "fett" behöver mycket! 🙂

 • Mycket Saabig

Kommentarer är stängda.