SAAB News: Datum 2014

SAAB-gruppen kommer att vara väldigt aktiv igen år 2014. Stammtischens första möten ingår redan i kalendern. På sommaren kan du besöka ett möte eller en kärleksfullt organiserad resa nästan varje helg.

Börja i Meissen
SAAB-avfarten Dresden - hösten 2013

Vi kommer att försöka igen i år att meddela alla datum här i sin helhet. De redan kända datumen kommer jag att ange de närmaste dagarna. Om du planerar ett möte själv eller om din stamgästs bord ännu inte är listat i kalendern, vänligen kontakta oss på termine@saabblog.net.

 

mark@saabblog.net

3 tankar om “SAAB News: Datum 2014"

 • blank

  Hi Tom,
  det var en riktigt trevlig åktur, fantastiskt väder och väldigt trevliga människor!
  Vårresan i april / maj planeras redan runt Karl-Marx - Stadt och jag hoppas att du kommer att vara där igen!

  • blank

   Hej Alex
   Kontakta mig om vårens resa. Du har min e-postadress.

  • blank

   Karl-Marx-Stadt låter bra 🙂 Låt mig veta datumet, jag vill vara där!

Kommentarer är stängda.