Intern blogg. "I love Saab" parkeringsskiva.

2014 kommer våra galna Saab-idéer att fortsätta till nästa omgång. Vi använde "fritiden" mellan åren och slutförde den begränsade upplagan av våra "I love Saab" parkeringsskivor. Det är riktigt en galen idé och en produkt som ingen egentligen behöver. Men vi tycker om det och det är det som är viktigt.

Jag älskar Saab parkeringsskiva i 9-3
Jag älskar Saab parkeringsskiva i 9-3

Den ena sidan av parkeringsskivan är påfallande tryckt med den svenska älgen och med hjärtat ”I love Saab”. Den andra sidan är en vanlig parkeringsskiva, enligt lag. Naturligtvis, och detta är typiskt för Saab, har parkeringsskivan också en multifunktionell användning.

Allt utom vanlig. Vårt Jag älskar Saab parkeringsskiva
Allt utom vanlig. Vårt Jag älskar Saab parkeringsskiva

Eftersom det har utrymme för tillträde till parkeringsmynt och den integrerade bältesskären kan rädda liv i en nödsituation. Kanske inte så galen trots allt, vår nya produkt. Parkeringsskivan “I love Saab” finns nu tillgänglig i vår fanshop.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

4 tankar om “Intern blogg. "I love Saab" parkeringsskiva."

  • Mycket trevlig idé, använd mig med trollet hela tiden, men kommer också att beställa denna noch.Habe skrattade sällan som om Coopereins första kommentar.

  • Sant, vem som kan läsa och fortsätta läsa är tydligt i fördelen! ; _)

  • Okej, du måste bara vrida på skivan, då har du den lagligt krävda blå sidan ... Men inte mer “Jag älskar Saab” ...

  • Mycket snäll idé att visa Saab-galen också.
    Använd det bara inte som en parkeringsskiva, det fungerar förmodligen inte alls eftersom det inte finns någon tidsindikator. Och inte heller tillåtet på grund av. Färg, storlek etc. som alltid definieras exakt i Tyskland. Köttbullarna är inte heller kul. Så lägg en giltig parkeringsskiva bredvid den och använd lösen för kundvagnen ...

Kommentarer är stängda.