Intern blogg. "Jag älskar Saab" parkeringsskiva.

Under 2014 kommer våra galna Saab -idéer att gå in i nästa omgång. Vi använde "fritiden" mellan åren och slutförde den begränsade upplagan av våra "Jag älskar Saab" parkeringsskivor. Visst, lite av en galen idé och en produkt som ingen egentligen behöver. Men vi njuter av det och det är det som gäller.

Jag älskar Saab parkeringsskiva i 9-3
Jag älskar Saab parkeringsskiva i 9-3

Ena sidan av parkeringsskivan är märkbart tryckt med den svenska älgen och ”Jag älskar Saab” -hjärtat. Den andra sidan är en vanlig parkeringsskiva, enligt lag. Naturligtvis, och det är vanligtvis Saab, har parkeringsskivan också en multifunktionell användning.

Allt utom vanlig. Vårt Jag älskar Saab parkeringsskiva
Allt utom vanlig. Vårt Jag älskar Saab parkeringsskiva

Eftersom den har plats att ta upp parkeringsmynt, och den integrerade remskäraren kan rädda liv i en nödsituation. Kanske inte så tokigt trots allt, vår nya produkt. "Jag älskar Saab" parkeringsskiva finns nu i vår fanbutik.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

4 tankar om “Intern blogg. "Jag älskar Saab" parkeringsskiva."

 • blank

  Mycket trevlig idé, använd mig med trollet hela tiden, men kommer också att beställa denna noch.Habe skrattade sällan som om Coopereins första kommentar.

 • blank

  Sant, vem som kan läsa och fortsätta läsa är tydligt i fördelen! ; _)

 • blank

  Mycket snäll idé att visa Saab-galen också.
  Använd det bara inte som en parkeringsskiva, det fungerar förmodligen inte alls eftersom det inte finns någon tidsindikator. Och inte heller tillåtet på grund av. Färg, storlek etc. som alltid definieras exakt i Tyskland. Köttbullarna är inte heller kul. Så lägg en giltig parkeringsskiva bredvid den och använd lösen för kundvagnen ...

  • blank

   Okej, du måste bara vända på skivan, sedan har du den lagstadgade blå sidan ... Men inte mer "Jag älskar Saab" ...

Kommentarer är stängda.