Blog internt. Saab reseguide Trollhättans uppdatering.

Vår Reseguider för Saab och Trollhättan har vi haft en stark uppdatering de senaste dagarna. Eftersom mycket har förändrats sedan släppningen. Restauranger har stängts eller ombyggts, och nya tips har lagts till.

Trollhattan på vintern
Trollhattan på vintern

De mest slående förändringarna var i Stallbacka. Anläggningen "lever" igen och bilar byggs. För närvarande i små antal, men från våren 2014 med ökande produktionstal. Nya företag har också bosatt sig runt Saab, i det tidigare drivlina -komplexet.

Vi avslöjar hur man lägger till lunch med Saabs anställda och där den svenska kungen går för älgjakt. Trollhättan och Västragötland är värda en resa, inte bara på grund av Saab. vår Reseguider, med tydligt Saab-fokus, hjälper till med reseplanering. Eftersom nästa svenska sommar kommer!

Text: tom@saabblog.net

Bild saabblog.net