SAAB News. Hirsch Performance rapporterar tillbaka.

Goda nyheter kom igen i slutet av året, den här gången från Schweiz. Den tidigare Saab-fabriksstämman Hjortföreställning loggar tillbaka och sätter tillbaka många produkter som inte var tillgängliga under en lång tid.

Hirsch 19 "fälg
Hirsch 19 ”fälg

För Saab 9-3 idrottsanläggning, vars återgivning kommer att ta ett tag ändå finns en brospoiler för bakluckan redan tillgänglig i små kvantiteter. Sedan kan raffineras med en bakspoiler, antingen i Jetblack Metallic eller Diamond Silver. Den sexdelade läderinredningssatsen, bestående av fyra dörrhandtag, handbromsspaken och Smartslot-omslaget är från 1. Kvartal 2014 är tillgänglig.

Det tar lite längre tid innan Hirsch-sportsratten är tillbaka i programmet. Den passar också in i den nya Saab 9-3 från modellåret 2014 och för alla andra 9-3 från modellår 06 och kommer att finnas tillgänglig under andra kvartalet 2. Comebacket av de 2014 ”Hirsch-legeringshjulen planeras också.

För närvarande kommer endast små kvantiteter att produceras, och alla nya hjortdelar kommer också att passa in i fordon i modellår 2014. Priserna och produkterna är ännu inte listade på Hirschs hemsida. Ett samtal till Saab-samarbetaren kan hjälpa till.

För alla Saab-modeller från årsmodell och äldre 2008 det från januari 2014 50% rabatt till den tillgängliga programvaran för att förbättra prestanda, kan Saab årsmodell 2009 och 2010 uppgraderas med en rabatterad att 30% Software. Köpet sker som vanligt via de auktoriserade Hirsch- och Saab-partnerna.

[sam id = ”10 ″ koder =” sant ”]

Allt detta låter bra, en positiv signal, Hirsch är tillbaka ombord. En liten dos körglädje garanteras också för Saab fans i framtiden. Förresten, även för kunder i Kina, som i flera veckor på Kinesisk hjort sida kan beställa deras prestandaförbättring och deras tillbehör. Endast en fråga kvarstår: Hirsch har status som fabriksmottagare i framtiden eller inte? Vi får nog antagligen svaret i år.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Hirsch Performance

8 tankar om “SAAB News. Hirsch Performance rapporterar tillbaka."

 • Ring Saab Service Lafrentz i Kiel. De kan säkert få något med HUD. Lycka till

 • Och jag letar efter något med HUD

 • Jo, FA. Styling hjort till en förrädare är inte så lätt, är det?

  Med ett sådant känslomässigt övervägande och sätt att tänka kunde Maptun också belastas med att erbjuda delar och ställa in för "ärkefienden". Och omvänt kan det ses som ett tecken på Hirschs lojalitet att de har förstått deras affärsområde - trots alla svårigheter och osäkerheter - konsekvent som en enda riktad mot SAAB och dess förare ...

  Att Hirsch agerar försiktigt och inte producerar på hög är deras goda lag och ekonomiskt mer än förståelig. Slutligen erbjuder vi och erbjuder subtil anpassning och prestanda tuning som överensstämmer med fabriksgarantier och strikta tekniska föreskrifter på olika nationella marknader. Alltid hade man därmed övervägande unga och framförallt nya fordon (!) I visiret, som kapades från SAAB-återförsäljare, tvingades de från början att döma.

  Hirsch upplever fluktuationer i de nya registreringarna (eller till och med helt frånvarande) därför utan dröjsmål och lider dem ekonomiskt. Faktum är att Hirsch flyter som en flagga i vinden som drar genom Trollhättans hallar och sveper över produktionslinjerna. Att skämma bort SAAB-husdjuren är faktiskt en vulgaritet.

  Förhållningssättet, målgruppen och marknadssegmenten för företagen Maptun och Hirsch kan knappast vara mer olika. Mycket av det som Maptun erbjuder är endast "homologerat" enligt svaga svenska standarder och, såvitt jag vet, kräver individuell acceptans i Tyskland eller är inte berättigad från början.

  MapTun riktar sig främst alltid kvar på vägar och parkeringsplatser och av och vill mäta ibland med en kraftfull Mercedes eller BMW bilar på SAAB efter tillverkarens garanti, som stäm galen ungdomar i Sverige allt svarta ränder.

  Maptun kan bara förlita sig på mammor och pappor att sälja sina 9000-tal eller gamla 9-5-tal någon gång eller ge bort dem till ungdomarna och att den ena eller den andra vill ställa in saken som en "sovhytt" med cirka 500 hk eller till och med på stora tofflor platser, bortskämda runt och papper med ytterligare instrument, klistermärken från mineraloljebolag, stötdämpare och däcktillverkare ... bara allt som tonåringar i Sverige gör på långa vinternätter i ladan med sina SAAB, VOLVO och gamla traktorer ...

  Till skillnad från Hirsch slogs Maptun inte hårt av SAAB-insolvensen och produktionsbrottet. En jämförelse av äpplen med päron skulle vara mer legitim.

 • Det här ser verkligen lite dyster ut. Hirsch har fortfarande vissa delar på lager, inklusive den allra första 9-5. Kanske kommer det att finnas mer här snart på bloggen. Den som letar efter kromglaset för Hirsch sportratt eller hjortskinns läderinteriör kan skicka ett mail till mig

 • Vill du bara fråga, vem bryr sig om den gamla 9-5?

 • Det verkar mer eller mindre som om det här är ett företag som hänger sin flagga efter vinden. Bilar var så långt att de ville bli inställda. Det fanns inga delar som du var tvungen att lära dig själv. Jag kommer i alla fall att tänka på om jag gör mina sura pengar där. Det finns också Maptun etc. som har fortsatt att producera trots produktionsstopp och konkurs.

 • Hirsch tillhandahåller fortfarande några mellanliggande delar för 9-5 II utan HUD. Inte mer just nu.

 • Men vem levererar någonting till interiören i den nya 9-5 igen?

Kommentarer är stängda.