SAAB dag. Saab-Cars kalender 2014 landade.

I dag var den beställda Saab-Cars kalendern 2014 i posten. Just i tid för jul och en positiv överraskning. Eftersom vi inte lovades för mycket vid tillkännagivandet. Nonprofitprojektet från Patrick och användarna av forumet saab-cars.de är mycket saabiskt och med mycket kärlek mycket hög kvalitet.

Saab Cars kalender 2014
Saab Cars kalender 2014

Det är nog den vackraste årets Saab-kalender, vilket givetvis är min subjektiva åsikt. En av de två kalendrarna reser till en Saab-vän i Japan, den andra är med mig. Saab älskar, som ännu inte har en kalender för 2014, kan omordna här. Labbet har fortfarande en liten reserv för snabba fans.

Kalendrarna är mycket mer värda än priset och kan rekommenderas. Vid denna tidpunkt vill jag tacka Patrick igen, som investerade mycket tid och hjärta i projektet. Och omedelbart begäran om att starta ett projekt för 2015 nästa år 😉….

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

4 tankar om “SAAB dag. Saab-Cars kalender 2014 landade."

 • blank

  Hej, jag har kalendrarna redan på väggen, nu kan du beundras av mina julbesök och vem vet, förmodligen. är dolt bland beundrare en ny SAAB-fläkt. 😉

  Tack igen till kalenderlaget.

 • blank

  Fan, du kom före mig - jag var precis på väg att starta ett blogginlägg om kalendern. 😉

  Det som gör mig särskilt nöjd med årets kalender: att den nya bilgruppen tog vår mumling på allvar, slutligen fick röven och fick ta bra bilder. De var lite underrepresenterade i de föregående kalendrarna. Nu är de äntligen presenterbara. 🙂

  Jag tror, ​​med kalendrarna, får forumet verkligen inte gömma sig.

  Tack vare Tobi (som initierade kalendern och tog hand om det i många år) och Patrick (som lägger en ny spade på det i år).
  Vi vill också tacka museet som bidrog till bildrättigheterna - det vill vi erkänna.

  • blank

   ... för att vara ärlig var det definitivt inte på grund av fotokvaliteten. tror att motiven spelade en större roll, och möjligen stamgästernas bord. Men de gamla kalendrarna kommer snart att bli historia och den nya på väggen. Tack också till tidigare och nuvarande tillverkare!

 • blank

  Moin!
  Jag fick kalendern på onsdagen! 🙂 Det är absolut värt pengarna!

Kommentarer är stängda.